Meleklerim545 Selam anneler adetim gecikti test yapmıştım biri pozitif erken gebelik testi negatif çıkmıştı şimdi doktora muayene oldum kese daha oluşmamış dedi kan verdim kese oluşmamış ise kötü bişey mi yoksa erken diye mi
saydin Meleklerim545 benimde görünmedi kese kan verdim sonucumu görünce haftaya tekrar gel bakalım dedi
ilknur3131 Meleklerim545 bazen kese geç görülebilirmiş. Ben erken gördüm mesela adet tarihim 3 Mart bugün gördüm. O yüzden acele etme canım
Meleklerim545 nora1233 tabi çıktı ama sonuc negatif 0.2 çıktı neden böyle oldu anlamadım adet gecikmesi tüm belirtilerim var kanda çıkmadı
znnnr Meleklerim545 motor muayene ederken neye göre kese yok dedi ultrasona mı baktı benim de çarşamba gibi adet olmam lazım az önce başka sebepten kan verdim gebeliği de söyledim baktı diyor gebelik yok .. dedim değer kaç diyor değer meğer yok hamile değilsin .. millet de bi değişik yemin ederim
ilknur3131 Meleklerim545 canım gebelik yoktur bazen bu şekil aldatmaca yapabiliyor vücut daha önce bana da oldu
gamzeakarsu17 Meleklerim545 çıkartı beta hcg değerine göre doktor şu gün gel keseye bakalım derdi kan sonucun kaç
gamzeakarsu17 znnnr e nabızdan kendin bakabilirsin beta hcg değerine 200 ve üstüyse gebeilkten şüphelenilir ilk gebeliğimde 549du şimdi yine gebeyim 1031le öğrendik bu sefer adet gecikmesinin 5.günü test vermiştim daha yüksekken öğrendik yani
Meleklerim545 znnnr ultrasonla baktı kese oluşmamış dedi sonra gebelik yok dedi bilmiyorum ki napacam bilmiyorum bende çaresiz ya hasta olmayı beklicem yada cuma günü tkrar kan vereceğim