Merhaba güzel anneler 🥰hepimiz bebişlerimizi kucağımıza almaya gün sayıyoruz . Ben kavuştum bin şükür. Darısı bekleyen diğer annelerimiz inşallah sağlıkla kavuşsun herkes bebeğine.Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah. ❣️ 38+2 haftamdaydım. Başından beri düşük riskli bir gebeliğim oldu. O süreci atlattım bu sefer gestasyonel diyabet çıktı. Diyetle kontrol altına aldık şükür. 3 gün öncesinde kontrole gittiğimde bebeğimin iri bir bebek gibi durduğunu söyledi doktorum. Bu nedenle 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. Minyon olduğun için seni zorlayabilir bir bakalım diye de ekledi❣️ Bu arada bu ikinci doğumum. İlk doğumum da normaldi. Doktordan geldikten sonraki gün sancılarım başladı ama hafif hafif. Söylemedim kimseye takip ettim. Ertesi gün artık sancılar saate bire düşünce farkettim doğum yakın🥰 ilk doğumum epiduralli olduğu için sancılarımı hissetmemiştim acaba anlıycammı diyodum ama kesinlikle çok farklıymış anlamamak mümkün değil. Kontrol gününe kadar bekledim doktorum muayene etti ve bingo 5 cm açıklık😆. Hemen doğumhaneye alındım. Açılmalarım çok güzel ilerledi. 8 cm i gördük ama bebek kanala girmedi😑 Pilates ile hareket yürüyüşler.. Ama durum hala aynıydı . Suni sancı denendi o da bebekte kalp atışını artırınca keskek zorunda kaldilar . Kendi sancılarım da yavaş yavaş azalınca o gün beklemede kaldık maalesef. Sürekli nstde kalp atışları kontrol edildi.Sabah 6:30 gibi sancılarım kuvvetlendi. Kafası güzel ilerledi ama vücudu kanaldan geçerken biraz zorladı🥰Ama 1 saat içinde , Saat 09:50 de kızımı normal doğumla 23 saatin sonunda kucağıma sağlıklı bir şekilde aldım 3810 gram doğdu prensesim. Meğer okadar zorlaması ondanmış🥰 Darısı bekleyen diğer annelerimize olsun ❣️çok uzun yazdım kusuruma bakmayın heyecanımı paylaşmak istedim🥰