parla94 psikolojik danışmanlık mezunuyum, 4 yıl mesleğimi yaptıktan sonra sektör değiştirdim. Denizcilik sektöründe ticari kiralama işi yapıyorum 3,5 yıldır. hamileliğin sorunlu geçiyor yarın istifamı vereceğim bakalım 🤔
nazlicanty Klinik psikoloğum kendi ofisimi gebelik sürecinde olduğum için kapattım, başka bir ofiste kalan seanslarımı alıyorum, zorlanana kadar devam 😊 mesleğimi seviyorum ilk doğumumda 15. Gün işe başlamıştım 😊 işe gitmek beni dinlendiriyor
eckr muttismams Hayır özel’de çalışıyordum bebekten sebep sağlık sorunlarım olunca biraz ayrılmak durumunda kaldım 🙂↔️🙏🏻
merikkooo Kuyumcu Sarrafım merkezde mağazam var , Biryandan da E-Ticaret yapıyorum (Altın,pırlanta) Aktif olarak diğer yaptığım iş de Osmanlı Devlet Arşivleri Osmanlı Tapusu ve Nüfus ☺️🫶🏻
Tutis07 Uzman Diyetisyenim 3-4 yıl kendi ofisimde çalıştım ve son 2 yıldır da pilates stüdyosu açtım, ve pilates antrenörlüğümü aldım
selinimrek gulce_kardesi gurbete evlendim 1 ay sonra 1 senem dolacak ve 5.ayıma girdim gebelikte yani allak bullak oldum 🤧
Nadiya07 Merhabalar makine mühendisiyim.Kalite kontrol mühendisliği, proje mühendisliği yaptım. Şimdi de eşimle kendi şirketimiz var. 2.5 yıldır evden kendi işimiz için çalışıyorum. Doğalgaz sektöründeyiz.
Bumah Almirolie makine mühendisiyim 6 senedir yapıyorum bebiş doğunca evden devam etmeye başladım işimi seviyorum 🥰