Momlife_ Heyecan dorukta ! Bugün dolabı kuruldu. Tüm kıyafetlerini yıkadım,astım. Yarın da ütüleyeceğim. Alınacak az şeyleri kaldı artık.
Momlife_ Dolap içine küçük organizer aldım çekmecesi yok geniş raflı acaba büyük sepet kutu gibi organizer de derekir mi bilmiyorum dolap kulpları ve askı da sipariş verdim beklemedeyim
Momlife_ tdrmss yaaaa çokk güzel olmuuşş o kutuları kaçlı olarak aldınız benimkinin dolabı da sol taraftaki gibi 3 raf sadece😍
Momlife_ tdrmss Böyle yanında başka dolap da yok Oğlum olacağı için asılacak elbisesi de çok olmaz diye düşünüyorum 😂 askının tepede olması önemli değil benim için 😄
Momlife_ aysct baktım ama beğenemedim benim ev bohem tarzına daha yakın ahşaplı çocuğumun dolabı beyaz renk karmaşası istemiyorum alırsam kahverengiye yakın alırım baktıklarım ya çok renkli ya da gri o yüzden almak istemedim hemen içime sineni bulurum inşallah
Busbus55 Son 78🫠 dolap aldik ama beklemedeyiz 18 nisanda gelecekmis. Esim tutturdu hastane cantasi hazirla diye ben de erken daha dolap gelsin bi onun icini duzenlerken hastane cantasini da hazirlayacagim diyorum🤭
Momlife_ Busbus55 senin düşündüğün en mantıklısı bence de☺️ ben dolap almadım bekarken kullandığımı getirdim tam da istediğim gibi oldu alsaydım da buna benzer alırdım 😃