letaifhanim gebeliğim idrarda ve kanda öğreneli az oldu şuan son adt tarihine göre 5 haftalık gözüküyor ama bu hesaplama tam buna göre mi yapılıyordu sanki daha küçük olması gerekmiyor mu🤭 Kalp atışını duyacağım şekilde doktora gideyim diyorum 6-6.5 Haftadan sonra gitsem duyar mıyım?
42havvanur letaifhanim ben isi garantiye alayim diye 7+6 yken gittim 😁 bebegimide gordum kalp atisinida duydum elhamdülillah duan 24+1 olduk bilee
smkrky letaifhanim Ben 6+3’te gördüm kalp atışını ama dış gebelik ihtimalini elemek için de öğrenir öğrenmez gitmiştim kontrole. Fark edilmezse Allah korusun riskli bir durum çünkü yerinizde olsam işimi şansa bırakmazdım ama yine de siz bilirsiniz elbette
cansukccc letaifhanim ben öğrenir öğrenmez gitmiştim 4+2 falandı şuan 5+3 üm ayın 21 inde bir daha gidicem o zaman daha net görürüm diye düşünüyorum
beautiful_ letaifhanim ben kanda 141 ile öğrendim 20 gün sonra gittim 6+1 haftalık olmuştuk kalp atışını duyduk şuan Rabbime şükürler olsun 22+3 olduk ❤️
nesemdn letaifhanim bacım bende bugün akşam öğrendim daha gerçi regl benim 8 Nisan ben beş nisan akşamı hittim acile kan verdim 13 çıktı iki güne bir tekrarlayacağım bakalım ikinci gebelik benim de ama ben bir hafta sonra falan giderim değer düzenli yükselsin bakalım sıkıntı çıkmazsa gitmeyi düşünüyorum bekleyemem asla
fati_agzam Merhabalar ben şuan 7. haftadayım ilk ziyaret doktora gideceğim bugün , kahvaltı yapıyım mı ya da aç karına mı gitmem lazım ?