Kızlar selam ilk gebeliğimde oğlum 40+3 de zorla yatış verdiler Ankara Etlik Şehir Hastanesinde doğum yaptım 40+5 de beni normal doğum odasına aldılar hiç açılmam ve sancım yoktu önce alttan ip gibi bir şeyle açılmamı sağlaması için bir şey verdiler 10 saatte 3 cm açılmam oldu sonra baktılar açılmam ilerlemiyor suni sancıyı dayadılar 14 saatte suni sancı aldım ve 14 saat boyunca hiç çıkarmadılar 14 saatte de 5-6 cm açılmam oldu neyse velhasıl suyumu 3-4 cm iken zorla patlattılar ve ıkındırarak suyumu boşalttırdılar suni sancıyı da dayadıktan sonra bebeğimin kalp atışı zayıfladı hatta ara ara nts de çıkmadı bile doktorlar acil sezaryan dedi acil sezaryana girdim doğumdan sonra hemen toparlanamadım 15 günde kendime gelemedim spinal oldum iğne acısı hissetmedim sondayı spinalden sonra taktılar hissetmedim iğneden sonra uzanmamla çocuğun doğması 10 dk bile sürmedi yarım saat civarı da dikişim oldu hemen toplasan 40 dk falan sürdü ameliyat ama doğum sonrası bünyem o kadar yorulmuştu ki artık o doğum esnasında belki psikolojik bilmiyorum ama hala sancı hissediyordum. Şimdi korunurken 2. Ye hamile kaldım ve ikisinin araları 13 ay olcak ve 13 ay sonra tekrar sezaryan ve sonrası yaşayacağım için üzgünüm hemen toparlanamazsam diye çok korkuyorum çünkü bu sefer bana arkamda ihtiyaç duyan bir oğlum olcak 🥺 ikinci sezaryen nasıl olcak korkuyorum sizinle paylaşmak istedim 🥺🥺🥺