1melekannesi3858 Progestan kullanırken fitili koyduktan sonra nasıl yatıyorsunuz sırt üstü mü yoksa istediğiniz gibi yapılabiliyormu
mom28_ 1melekannesi3858 sırt üstü diyolar ama ben dönüyorum sag solada akmıyor ayaga kalkmadıgım sürece sorun olmaz bence istedigin gibi yat
ghostty 1melekannesi3858 yani yeri geliyor evdeysem yatıyordum dışardaysam oturuyordum. Yatma şeklinden ziyade iyi yerleştirdikten sonra bir süre oturup, kalkabiliyorsunuz da. Zaten mutlaka fazlalık dışarıya akıyor ona yapacak bir şey yok🤗
mdc0860 1melekannesi3858 ne kadar geri iterseniz dışarı o kdar akmaz itmediğimde akıntı yapıyor itince wc ile gidiyo
1melekannesi3858 aysgl330633 bende sırt üstü yatıyorum dediğin gibi belli Bi dakika ondan sonra sağa yada sola dönüyorum sırt üstü pek rahat edemiyorum
aysgl330633 1melekannesi3858 zaten yarım saat kadar durmak yeter demişti doktor sonrasında dönüyprdum ben çokça sırt üstü yatmayı seviyprum
karaelmas01 bende ilk aylarda kullanmıştım uyumadan önce koyup yatıyordum kalkmıyordum bir daha istediğim pozisyonda da yattım.
gul_dmr mervekalkann 1melekannesi3858 Rabiul minikbirsurpriz Kızlar doktor bana da dün verdi ama ben tamamını itemiyorum yine küçük bir kısmı dışta kalıyor bu şekilde eriyince de etki eder mi kendi mi mi kasıyorum yapamıyorum bilmiyorum canım yandı sanki itiyorum ama kapalı gitmiyor gibi
aysgl330633 1melekannesi3858 ben yüzüstü yatanı bile duymuştum jsjjsjsjsss Evet yaa ben hala öyleyim 🤦♀️
Rabiul 1melekannesi3858 Dr gece yatarken kullanmamı önermişti. Fitili atıp sırt üstü yatıyordum , popo altına yastık koyup iyice uyku bastırınca normal uyku pozisyonuna geçiyordum.