almeraa mucizelerimsiniz evet normal, genelde iki gün sonra tekrar bakıyolar betaya iki katı çıkarsa sağlıklı ilerliyor demek. çok erken öğrenmişsin bide hayırlı olsun 😍
esmacuk mucizelerimsiniz normal betanız sonuçta üç haftalık neye göre deniliyor taa adetin başından bebek ne zaman tuttu illaki adetten sonra yani en fazla iki hafta olmuştur bebek tutalı Önemli olan 24 saatte iki kat artış olması yarın kan verdiğiniz yerde kan verin yine farklı bir yerde vermeyin tutmayabiliyor o zaman iki katına artıyorsa sağlıklıdır ☺️
tatlibiri mucizelerimsiniz normal mi anormal mi olduğunu anlamak için iki günde bir test verip yükselişe bakmak gerekiyor hakkında hayırlısı olsun 🙈❤️
rumsal almeraa merhaba benim 31.26-105.7-272.7-1156.50 çıktı 2 günde bir kan verdim artış nasıl sizce
mucizelerimsiniz Bu konu hakkında bilgim yok tedavi sürecindeydim yüksek gibi geldi acaba ikiz mi dedim yarın yine kan vericem bakalım 9 yıl sonra ikinci olucak inşallah
rumsal almeraa hiçbir belirtim yok 18 martta yumurtlama görmüştüm geç döllenme normal midir sadece ağız kuruluğu uyku hali ve sık idrara çıkma sanki hiç hamile değilim gibi 😕
almeraa rumsal çok normal , hiç belirti bile olmayabilir. Kaç haftalıksın mide bulantiları falan 6-7 haftalıkken başlıyor genelde. Basılarında bulantı olmuyor herkeste farklı yani
almeraa rumsal yenisin canım belirtilerde yakında başlar ama belirtin yoksa çok şanslısın mide bulantısı çok kötü çünkü. Sağlıkla kucağına al güzel düşün 🌺
mucizelerimsiniz kizinaasikanne teşekkür 🙏 ederim akşam yine kan vercem hayırlısı ile yükselmiştir İnşallah 🙈
mucizelerimsiniz mucizelerimsiniz inşallah canım bende akşam kan vericem yine hayırlısı olsun bakalım💕