Masalmom_ fztanne_ ben ilk kez bugun hissettim 16 haftaligim ilk basta bagirsak hareketi sandim ama boyle kayma gidiklanma gibi birsey karnimin alt kismi ama cok iyi odaklanmak lazm hissetmek icin sanirim ben butum dikkatimi oraya verince gordum
fztanne_ Masalmom_ birazdan tüm odağımla dinleyeceğim umarım ben de hissederim. Bazen acaba çok mu tempoluyum ondan mı hissetmiyorum diye düşünüyorum
fztanne_ kelebegim123 ilk hamileliğime göre zayıfım şu an. İlk hamileliğimde hamile kaldığım kilodan çok daha azım. O da kafamı karıştırdı
kelebegim123 fztanne_ aa tuhaf o halde ben mesela ilkine göre daha zayıfım o yüzden erken hissettim diye düşünüyordum
Melike3506 fztanne_ plesanta öndeyse o da etkiler hissetmenizi ama gebelikten gebeliğe değişiyor herkes farklı zamanlarda hisseder sizinde az kalmış ama yakında hissedersiniz
Masalmom_ fztanne_ genelde dinlendigin zaman hareket eder bebek yorgunsan hissedemeyebilirsin canim benimde 2. Gebeligim bende kac gundur neden hissedemyrm hisertmem gerekiyor artk diyordum bebegime birsey mi oldu diye diye bugun hissettim cok sukur
Melike3506 fztanne_ evet tampon görevi görüyor bebekle sizin aranıza girdiği için geç ve daha az hissedebilirsiniz
yahnilikeskek fztanne_ 17. Haftada balık kayması gibi hissettim. Sonrasında 20. Haftaya kadar pıt pıt etti seğirme gibi oldu. 20. Haftanın içindeyim artık tekmelerini hissediyorum 😅
fztanne_ yahnilikeskek ohh ne güzel tam rahatlamalık bi dönem 💕 devamlı hissetmiyorum aşırı nadir hissediyorum o da pıt şeklinde hatta ondan bile emin değilim
fztanne_ Masalmom_ ay çok şükür senin adına çok sevindim canım. Evet tüm günüm yorgun ve yoğun geçiyor. Malum diğeri 2.5 yaşında onunla uğraş evle uğraş falan derken aşırı yorgun olarak uyuyorum
Masalmom_ fztanne_ benim 3 bucuk yasinda bir kizim var gercekten cok yigun geciyir ama bir kac gundur annemlere geldim memlekete biraz sanirim yorgunluhumu attim o yuzden hissertim sanirim guzel bir dinlenme oldu annem kardesim kizimla ilgilenirken
barbies fztanne_ benimde ikinci daha yeni yeni hissetmeye başladım yani çook çok nadir 18+5 teyim bende merak etmeyin yakında hissedersiniz
prensesannesi246 fztanne_ ikinci geceliğim olmasına rağmen 22 haftalıkken hissettim şuan 26 haftalık ve kıpır kıpır asla durmuyor 🤣