tugceesnygt bedee genelde Doktorlar pek önermiyor O yüzden ben iki hamileliğimde de yemedim zaten tüketmeyi de sevmiyorum
fatgume bedee bayramda ailem gelmişti onlarla birlikte yedim bilmiyorum çok yemedim zaten sorun olacağını sanmıyorum
bedee tugceesnygt acayip canim cekti😒 ama yiyip yememek arasinda kaldim uzun zamandir da açimm kusmalarim azalmisken ayyy cildircam😭
gogirl Gebelikte ciğer yenmez sakat at yenmez hayatım çok kokusuna canın çektiyse 1 çatal tadına bak sadece bence
gogirl Gebelikte ciğer yenmez sakat at yenmez hayatım çok kokusuna canın çektiyse 1 çatal tadına bak sadece bence
tahamommy bedee ben tükettim, az ve ölçülü yerseniz sıkıntı olmaz inşallah birde genelde 9. Haftadan sonra öneriyor doktorlarda yicekseniz bile
Eboz bedee yedim canım.istedi kavurma gibi yaptım iyi.piserse kuzu ciğeri birşey olmaz cokda yeme sen yapma biri hazırlasın ye
bedee Eboz esim yapti bayada ugrasti ama bir iki catal aldim cok acim😣 yiyemedim korkumda var ayy bu kadar zorlanmamistim acayipp bisey bu. Hic boylede olmamistim
minik_mucizem_ bedee benimde B12 aşırı düşük olduğu için doktorum önerdi bende tüketip tuketmemkte kararsizim hafta 2 kere tuket dedi. Yersem de 4 5 parça yerim abartmyi düşünmyorm yüksek miktarda A vitaminj içeriyor çünkü
defnoloj bedee fazla A vitamini içerdiği için önermiyor doktorlar başka bi riski yok. Ben nefsimi kör edecek şekilde yedim. Fazla yemediğin sürece birşeh olmaz
Eboz bedee ben midye yiyen bile gordum biraz da buyukse birşey olmaz eskiler yermiş olsa onlarınkine.olurdu annem.hep derdi yerdim.diye valla bende yedim haa doğana kadar belki yemem daha.kuçuk benim.bebek