aslierbrg Elvn bende Bemetta sayfasından yaptırdım minderini örtüsünü ve Babynest kumaşı gayet iyi ben beğendim 👍🏼
mom02636 Elvn Eminönü’nden aldım ben 50₺ dedi düğmesi eksikti 40₺ye aldım yıldızlı model ortasında fiyonk var kumaş kalitesi de çok güzel 👍😊
Popmum Ben bemetta diye bir instagram sayfasına örtü ve kılıfını 60a yaptırdım. 10 tl de kargo parası vericem kapıda ödeme. Ama daha gelmedi kalitesini bilemiyorum.
nrsly Elvn bende o sayfaya yaptırdım 7 parça ürün aldım ordan , babynest de dahil , inanılmaz güzel yapmışlar gerçekten kullandıkları malzemeler kumaşlar cok kaliteli ben çok memnun kaldım canım
Elvn Aysnurrr nelerini diktin canm bnde dikcem ama cesaret edemym olculeri var mi elnde canm varsa yazar msn
Aysnurrr Elvn ben dikiş kursuna gidiyorumda hoca kesti ben diktim. Normalde ölçüler hakkında bir bilgim Yok 😞
Nefesdunya Umaybebekürünleri sayfasına bak canım. Ben herşeyini oradan takım yaptırdım. Babynest puset minderi çarşafı örtüsü emzirme yastığı Babynest yastığı elyaf yorganı. Kesinlikle çok kaliteli ve fiyatlarında uygun.
Lavanta01 Ben zupperkids in òrtùsunden almak istiyorum ama 99 tl de asiri pahali yaa , ama cok kullanisli gorunuyor. 5 farkli islevi var
Humeyra97 Elvn canım kayınvalidem terzi kendisi yapıp satıyor sayfasına bi bak istersen❤https://instagram.com/ceyizsepetii_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1g84ze29l7rpp
nrsly gayecee canım birden fazla ürün aldım o sayfadan . Sadece onun fiyatını hatırlamıyorum , sen bir mesaj at fiyat listesi gönderiyorlar