krizantemmm 1oglanannesi açlık otu diye bir ot var çok güzel bağırsak çalıştıyor araştırın bi size iyi gelir ama süt veriyorsanız bebeğin bağırsaklarınıda bozabilir benim eşim kronik kabız sadece bu otu kaynatıp içince tuvalete çıkıyor
minikkalbinaneysi 1oglanannesi sabah aç karna ilk sıcağı çıkmış sıcak bal şerbeti içmenizi tavsiye ederim. (Kaynar olmasın) Müshil etkisi yapmaz belki ama kabızlğa sıcak bal serbeti ishale de soğuk bal şerbeti yaparız biz hep Hindistancevizi yağlı sade kahve + kivi Kefire 1 tk ketentohumu tozu+ 1 tk zeytinyağı karştrıp için. Emzirirken zarar vermez bunlar Bir de kabızsanız yoğun gaz birikmiştir gaz bitse tuvalete çıkacaksınz gazı atmaya çalşın sıcak şeyler için biraz kendinizi de tabi üşütme soğuma olmasın bedende.
burcuo 1oglanannesi Bana magnezi kalsine vermişlerdi ikinci doğumda, işe yaradı ve hemen çıkabildim. İlkinde verilmedi, 2 gün o sancıyı çektim mahvetmişti. İnşallah çabuk geçer sizin de, çok geçmiş olsun
saadet2308 Hastanede lavman yapmadılar mı canım onu tavsiye ederim birde bana bal gibi bir şurup vermişlerdi ismine e devletten bakayım yazayım sana
saadet2308 ORALAC SURUP 670 MG/ML 300 ML Canım ilaç bu cok işe yarıyor sezeryan sonrası doktor yazdı uzman yani
Havin49_ 1oglanannesi bana doktor duphaston metigast dexifren yazdı üçünü kullandım rahatladım bende kronik kavızlık var baya rahatlatmıştı beni
nazliigul 1oglanannesi hindistan cevizi yağı yemiştim cırcır etti bildiğin deneyebilirsiniz hem bağırsak sağlığı içinde baya iyi yalnız her hindistan cevizi yağı yenmiyormuş dikkat edin (sezeryan sonrası veya normal doğum için yemedim bağırsaklarım sağlıklı olsun diye yemiştim)
Yazmelegi_ 1oglanannesi en az 15 gun kadar hergün yapıp için gerçekten faydası var. Ben hastanedeyken yemeye başlayınca bolca yedim suyunu içtim hemen büyük tuvalete çıktım