Semam_2026 Arkadaşlar lütfen dönüş yapar mısınız şu an 1 buçuk aylık hamileyim ama kızım 21 aylık halen emiyor ben mi bıraktırsam yoksa kendisi bırakır mı
Senanur0909 Semam_2026 bende 9 haftalık hamileyim oğlumda emıyordu 36 aylıktı bıran da bıraktım ıkı gun sıkıntı yaptı sonra alıstı emecek mısın dedıklerınde hayır dıyor sütte azılıyor kendı ıstemıyor
Nidaanur Semam_2026 6 buçuk aylığım benimde oğlum 19 aylık kesmeye çalışıyorum. Geceleri bazen emiyor tam bıraktıramadım. Doktorlar emzibilirsin dedi. Diğer bebek doğmadan bıraksın istiyorum bende.
meklc Semam_2026 Doktorum 4ncü aya kadar bebek emzirmek normal ama sonrasında bırakılması gerek dedi ama benim geçmişimde düşük vs olduğu için öğrendikten sonra bir hafta içinde bıraktırdım
Semam_2026 Senanur0909 Gece ne yaptınız emmek için sürekli uyanıyor market süt versem içmiyor ne yapmalıyım sizce gece için ne yapmalıyım
Alparslanmomm Semam_2026 ben 3 aylık hamileyken oğlum 26 aylıktı gündüz emmesini bırakmıştı sadece gece emiyordu 3. Ayıma gitince kendiliğinden bi gece ansızın istemedi bi daha da aklına gelmedi.
Senanur0909 Semam_2026 su verebılırsın teklıf et süt bıttı annecım artık emmıyoruz fln dıyebılırsın ben öyle dedım bırde es desteği aldım oglum ağlasa bıle oda destek verdı süt bitmiş arttık fln ben süt vermedım zten içmez benım oğlum gece uyanmıyor uyansa bıle yanıma gelıp yatıyor
Semam_2026 Nidaanur Bende bırakmak istiyorum çünkü hamilelik ilerledikçe daha zorlanacagimi düşünüyorum özellikle gece emmek için 7 8 defa kalkıyor
meklc Semam_2026 Benim bebeğim 2 buçuk yaşında şu an 7 haftalık hamileyim bir hafta önce bıraktırdım bebeğim bağımlı ve akşam vs emerek uyuyan bir bebektir kendisinin bırakacağını sanmam
Edasusari Semam_2026 aynı durumdayım. Doktor kesmene gerek yok dedi ama bilemiyorum kesmek daha faydalı olacak gibi ona. Tabi bana da. Zorlu bir süreç. Zaten sütüm çok yok. Gündüz aramıyor da gece arıyor biberonda asla sevmiyor. Nasıl başka idare edebilirim bilemiyorum. 🥺
Semam_2026 Edasusari Evet gündüz her şeyi veriyorum ama gece sürekli uyanıyor ağlıyor şu tek bir kere içiyor ikinci defa asla içmiyor ve ağlıyor ona da üzülüyorum kendime ve karnımda ki bebeğime de Allah yardımcımız olsun
Semam_2026 Deleted33000 Sürekli duyuruyorum şu bir kere içiyor ikinci içmiyor ağlıyor sesi evi alıyor