Cimcimeninannesi Kızlarr bir bakın hele❗️❗️❗️ Yüzünüzde hamilelik nedeniyle lekeler oluştu mu? Benim burnumda burnumun etrafında birazcık alnımda var. İlk gebeliğimde bıyık kısmımda olmuştu ama bu daha belirgin Geçmesi için bişey kullanan varmı yada Doğumdan sonra geçiyormu?🤔😔
CiHal Cimcimeninannesi ilk gebeliginizde bıyık kısmında olusmus diyorusnus bıyık kısmındaki gecti mi dogumda sonra bnmde şuan burnumda ve etrafında baya belirgin lekeler var gecer mi gecmez mi hiç bi fikrim yok
Eebruylmz Cimcimeninannesi hergün düzenli madecassol krem ✔️ Hem göğsüme hem yüzüme yazdı dr. Yüzüm sivilce içindeydi lekem vardı baya hafiflemişti sabah baktım dahada azalmış düzelmiş bir haftada .... Oh dedim resmen ergenlikten çıkmış gibi oldum. Yazdırıp alabilirsiniz..
Ersozburcin Cimcimeninannesi doktorum solenta pregna güneş koruyucusu kullan dedi bende onu alıcam ama almadım daha zaten genelde mart sonu güneş koruyucusuna başlatım çok beyazım 😊 sonrasında güzellik merkezleri kalan lekeler için leke tedavisi yapıyor ama ne kadar başarılı bilmiyorum.
Bsraa1 Cimcimeninannesi 11 haftalıgım benimde bu hafta basladı agzımın iki kenarında yemek bulasmıs gibi lekeler cıktı. Doktorum dermatologa gözükmem gerektigini söledi
Merve20 Eebruylmz benim evimde o kremden var şuan,doktoruma sormadan kullansam olur heralde size de doktorunuz yazdığına göre bi zararı yoktur galiba
Tuanam01 Eebruylmz Kullandığınız kremi kadın doğumcumu yazdı yoksa cilt doktorumu malesef bende de yüzümde ve gögsümde belirgin şekilde leke oldu hemen kullanmak istiyorum açıkcası hamileyim kullanılmaz diye sormamıştım bile 😞
Eebruylmz Cimcimeninannesi 36. Haftalığım canım ben... İlk gebeliğimdede bundada aynı ilacı yazdı doktorlar. İlkinde sadece karnıma göğsüme kullanıyordum bilmiyorum yüzede iyi geldiğini. 2. Gebeliğim ve lekem sivilcem çok krem yazdım yüzünede kullan dedi şikayetimi dediğimde bi baktım madecassol 😂 yüzümde rahatladı açıldı şükür 🤦🏻♀️
Cimcimeninannesi Merve20 internetten biraz araştırdım doktorunuza danışmadan kullanmayınız diyor. Bende şimdi doktoruma sordum cevap bekliyorum 😊
Eebruylmz Merve20 gebelikte kullanımda a katagorisinde yani kullanabilirsiniz. Göğüs ucu yarası yüz lekeleri çatlaklar ve sivilcelerde kullanılıyormuş gebelikte. Doktorum verdiğinde araştırdım başka kullanan gebelerde gördüm canım kullanabilirsin 😊
Eebruylmz Tuanam01 kadın doğum dr um yazdı canım. Ama sağlık ocağından aile hekiminde yazabilir. Çatlaklar içinde veriliyormuş zaten.