eyvahamileyim 37+2’de 39’larda çıkan sancılar var, bebek kanala girmiş ama açılmam yok, tecrübelerinize göre ne zaman gerçek doğum sancılarına döner?
gerigeldik eyvahamileyim 35+1de 40larda sancılarım çıktı ama düzensiz olduğu için doktor çokta önemli değil. Ben sancıları baya baya hissediyorum
inodnod eyvahamileyim ya sancıların düzenli olması gerekiyor ya da suyun gelmesi gerekiyor doğum başlıyor diyebilmek için benim de 37+4 te kanamam oldu nst te 80-100 sancım çıktı 1 cm açıklık var dediler ama düzenli sancıya dönmedi şuan 38+6 yım halen açılma aynı. Düzenli sancım yok
Bebekkuzu eyvahamileyim 36 da Nst ye girdim böyle ağrılarım çıktı ben önemsemedim ebe söyledi. Sonra doktorum da söyledi. Bu hafta doğurmazsın ama yakında başlayabilir kendiliğinden dedi. Bekliyorum bakalım
aysct Sancı olması için düzenli olması gerekiyormuş benim 70 lere kadar çıktı ama doğum sancısı değilmiş, her an olabilir 🙂
lfkfkdk Düzensiz olduğu sürece doğum başladı gibi bir şey olmuyor benim 36da 20lerde çıkıyordu 38deyim 50-60 çıkıyor ama düzensiz ve hissetmiyorum açılma da var 1 cm ama bakalım bekliyoruz daha da gelecek gibi değil 🫠
eyvahamileyim Benim henüz açılmam yok, bebek 2 haftadır kanalda, doktor açılmam olmaz gözüyle bakıyor, böyle bir şey mümkün mü ya da dışarıdan müdahale ile açılma sağlanıyor mu
eyvahamileyim inodnod açılmanın artması için bir şeyler yapıyor musunuz, bebeğin ölçüleri haftanızla uyumlu mu
inodnod eyvahamileyim squat, merdiven inip çıkma, bol bol egzersiz yaptım. Dün gece hiç ağrım yokken suyumun gelmesi ile hastaneye geldim 4 saat sonunda doğum yaptım ama bebeğim biraz kanaldan çıkarken oksijensiz kaldığı için yoğun bakıma aldılar. Soğutma cihazında şuan
eyvahamileyim inodnod çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Bebekkuzu eyvahamileyim ben hissetmiyorum şimdi odaklanınca hissettim az az. Sancı kısmına hicc bakmıyordum eşim 40-45 oluyordu dedi 🤣