orkidemm_ Memeyi zaten red etti sağıp veriyorum da sanki bu bir iki gündür az içiyor diliyle itiyor biberonu bu red mi ? Ne zaman geçer Plips avent kullanıyorum bebeğim 2 ay 17 günlük
biryolculuk orkidemm_ üzüldüm, gerçekten zor bir süreç, ben de sagıp veriyordum ama artık nereye kadar biberon ek gıdaya geçince bile 2 yıl emzirme süreci var , bir şekilde memeye alışmaları lazım
sarilale123 orkidemm_ nasıl ilerleyecek böyle meme istemiyor biberon istemiyo Allah yardımcın olsun bacım
orkidemm_ biryolculuk yani biberon reddi mi bilmiyorum ya da aç değil belki de.Ben artık aştım onun için de ayrı üzüldüm paraladım kendimi ama biberon reddi sanki daha kötü gibi korktum
biryolculuk Bende bilemedim hem biberon hem meme reddi kötü bir şey olabilir ama sadece biberon reddiyse bu iyi bir şey, Allah yardımcınız olsun bacım 🫠
orkidemm_ biryolculuk memeyi reddeli çok oldu zaten sağıp biberondan veriyordum bu aralar ona da soğuk
biryolculuk orkidemm_ kaşık biberon da deneyebilirsin, veya eds sistemi var bir araştır bir şekilde içmesi lazım , yada eve okuluna da gidebilirsin hastanelerde
sarilale123 orkidemm_ memeyi alsa eds sistemini dönersidiniz, memeyede belki tekrar geri dönerdi. En azından bi Dr danışın bence
orkidemm_ biryolculuk ara ara içiyor artık öyle vericem uykulu ya da atak dönemi galiba umarım çabuk geçer