asil481_ Arkadaşlar merhaba 30 haftalık hamileyim. İlk çocugum sezeryan olduğundan dolayı büyük bir ihtimal ile buda sezeryan olacak. İlki sezeryan olup da ikincisini de sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ı’m varsa acaba kaç haftalık iken doğum yaptınız?
atesvesu asil481_ iki sezeryanimi da 38+6 da yaptım şuan üçüncü gebeliğim 15 Nisan’da sezeryanim olacak 38+1 de alacak bu sefer
adl_12 asil481_ 1. 38-0 da doğdu 2. 36-4 de doğdu 3. Gebeliğim bebeğe bağlı artık 38 bekler ise ne mutlu beklemez ise o isteğince doğar..
yusufasel011_ asil481_ Ablam 2 sezeryan ameliyatı sonrası 3. Yü normal doğum yaptı 38 haftalıktı diye biliyorum çok kolay rahat bir doğum yaptığını söyler hep umarım sizinkide çok kolay geçer 🎀
merve588 adl_12 36 + 4 doğan kuvezde kaldımi hiç yani ben suan 36+3 deyim sancilarimda var dogum olur diye korkuyorum o yüzden
adl_12 merve588 malesef canım 71 gün kaldı hemde 😔 benim bebeğim 7 Mart da dünyaya geldi o dönem doğan bebekler bronşolit olarak hem yogum bakımda idi benim kızımda aynı durumdan yattı ve benim bebeğim de immün yetmezliği vardı 10. Gün taburcu olup ertesi gün geri yatış yapıldı çok kötü zamanlardı ama benim bebeğimin bi hastalığı var idi o haftada doğmuş olması sebebi ile kalmadı o kadar zaman.. Asla kötüyü düşünme hayırlısı ile gelsin yavrun 🙏🏻
merve588 adl_12 çok geçmiş olsun Rabbim sana bagislasin evladini inşallah benimde gözümde korkdu ilk oglumda kuvezde kalmisdi enfeksiyon bulaştığı için o yüzden
gamzz06 asil481_ benim arkadaşım ilk bebegini 38+4 de yaptı ikincisini 38+2 de yaptı bir sene aralıkla😅