Oğlum şuan 6 günlük🧿 Planlı şekilde sezaryene alındım bebeğimin sıvısı azdı ve 37. Hafta dolunca hastaneye sabah yatışım yapıldı öğleye doğru hazırlandım ameliyathaneye alındım herkes çok iyiydi anestezi doktoru öncesinde geldi herşeyi tek tek anlattı içerdeki hemşireler sürekli sohbet etti soru sordular o arada hazırlığım yapıldı damaryolu açıldı tansiyon takibi yapıldı sondam uyuşmadan takıldı ama asla hissetmedim sonrasında belimden yapılacak iğneyi anlattılar gerçekten asla hissedilmiyormuş el üstü daha çok acıyor. Bacaklara bi sıcaklık geldi sonrasında asla hakimiyeti kaybetmiş gibi olmuyor herşeyi dokunmaları çekiştirmeleri hissediyorsunuz ama acı yok. Ben hiç ağlamadım korkmuyordum bebeğime kavuşacağım an için çok heyecanlıydım sadece fazla titredim ısıtıcı koydular göğsüme o arada kesi yapıldı çekiştirmeler vs hissediyordum 10 dk sonra oğlum doğdu hemen yanda çocuk doktoruna verdiler ağlamıyordu o an neden ağlamıyor iyi mi diye sordum ağlamaya başladı ve dünyalar benim oldu o anın büyüsünü tarif etmek imkansız doktor muayenesi bitince ebe hemen yanıma getirdi yanağıma koydu öptüm kokladım giydirmek için tekrar aldılar ama ameliyathaneden çıkarmadılar herşey yanımda yapıldı dikişlerim 30 dk sürmüştür sonrasında oğlumla beraber ameliyathaneden çıktık izleme odası gibi yerler vardı oraya aldılar bizi 4 saat bebekle burda kalacağımız söylendi hemen göğsüme verdiler ve emzirdim yarım saat sonra ikimizinde iyi oldugunu odaya alıncağımızı söylediler. Benim odam tek kişilikti odamızı süsledik hijyen olarak çok temiz değildi ailem temizledi. Uyuşukluğum 5-6 saat sonra tamamen geçmişti ve gerçeklerle yüzleştim o ilk ayağa kalkmak benim için hiç kolay değildi ve sonrasındada kolay olmadı 👎 hala daha kalkarken zorlanıyorum kendi işimi yapamıyorum sadece oldugum yerde bebeğimi emzirip altını değiştiriyorum bunada şükür biraz sarılık oldu kilo kaybı oldu bol bol besliyorum. Yanınıza mutlaka depend alın elbise pijama kesin alın mama mutlaka alın süt hemen gelmeyebiliyor hatta ağrı kesicide alın hastanede belli dozda yapılıyor. Genel olarak hastaneden memnun kaldım merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz