aysefatmavs Busracmn1 ya sen ciddi misinnn😍 burada okuduğum en en güzel olay bu ya nasıl sevindim suan sanki kardeşim doğum yapmış ♥️ Allah analı babalı büyütsün inşallah canım çok sevindim cokkk♥️
Busracmn1 Busrali5858 odada sadece sen oluyosun başka kimse olmuyo sancı o kadar çok geldi ki bende ayağa kalkmak dolanmak istedim izin vermediler tavsiyem sanciyi evde çek biraz öyle git Dr a ama tabi fazla evde durma riske atma
Halles Merhaba bende sivaslıyım ama şuan sivasta değilim ama doğumu orda yapcam hangi hastane beni kabul eder bilmiyorum hastane araştırıyorum bana bilgi verebilirsiniz☺️
Mrvcngr Busracmn1 temizlik falan nasıl canım yani devlet nasıl oluyor bende merak edıyorum da hemsıreler ilgılımı valla baya merak ıcındeyım
Busracmn1 Mrvcngr oradaki stajerler çok ilgili sana doğum hakkında bilgi veriyo nasıl ıkınman konusunda falan oradaki ebeler de iyi sayılır ben memnun kaldım her ebe aynı olmuyo malesef iki tane suratsız ebe vardı
Mrvcngr Busracmn1 sancı odasından korkuyordum oda tek basınaymıs sanırım dogum yapana kadar yanına kımseyı almıyorlar 😔
Busracmn1 Mrvcngr yok öyle değil 3 saatte bir ziyaret saati oluyo 10 dk mi ne süresi benim annem yanima geliyordu hep 🤗