Hacer67 Caah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 👐👐süreç biraz uzun ama emin ol kucağımiza alasiya kadar butün dertler sıkıntı lar
Eminer Hacer67 28+5 1351 gr 40 cm dun nst de duzwnli sancim cikti sanci nasi bilmedigim icin ben anlamadim sonradan anladim suan hastanedeyim erken dogum riskim var
Zgekomur Nryseda bir yanlışlık olmasın 35+ mı acaba ? 25 haftalık 3850 gr demek haftasını tamamlarsa 10 kg doğacak nerdeyse demek 😃
Serifeavci Burcuveburcum yarın gideceğim 😘 11 de erkeğe benziyor edi ama kesin değildi. 13 de göremedi. Bakalım yarır baska doktora gitcem ne görecek sonra 16. Haft kendi doktıruma randevum var ne diyecek🙇♀️
Burcuveburcum Serifeavci hayırlısı olsun erkekmi hissediyorsunuz ben yoğun bi şekilde kız hissediyordum 🙈 iki hafta oldu en son göreli özledim hareketlerini de hissedemeyince insanın inanası gelmiyor 🙄
Tubademir85 Hacer67 31.haftadayız elhamdülillah.. 29+2 de en son kontrolümde 1701 gram 40cm idi biraz iri oğlumuz ama şeker yok şükür, genetik bizimki 🙏
Poncikpandaa 24+6 bebeğimin kilosunu ve boyunu bilmiyorum😖 hollandada yaşıyorum ve burda sadece ilk trimesterda ve 20. Haftada ultrason yapılıyo onun dışında ta doğumda görüyorsun bebeğini🤷🏻♀️