Nur1290 Kızlar 36 haftada kesiliyor mu magnezyum Ben hala kullanıyorum iyi geliyor bırakmalı mıyım siz neler yaptınız
fgormez Nur1290 sancı gelirse hissedemem diye bıraktım dr a sormadım zaten siyatik ağrılarım geçti yalancı sancılarım var onlarda normal
uyuyanguzel3 Nur1290 en iyisini doktor bilir ama benim iki gündür ayak krampları oluyor canım çok acıyor maden suyu içiyorum iyi gelmiyor artık o yüzden benim de almam gerekiyor magnezyum
gizarden Nur1290 evet canım benim doktorum 36 da bırak magnezyumu demişti tam bir hafta sonra 36 yım ve randevum var son bir hafta daha içip bırakcam bende
gogirl Doğumda kasılmaları engelliyormuş sezaryen olacaksanız sıkıntı değil ama vajinalse doktora bir sorun
fgormez gogirl bence sezaryen de olmaz sancı geldiğini anlamazsa riskli olabilir, hemen acile gitmesi lazım sonuçta
Nur1290 gogirl doğum şeklim daha belli değil normal olacak gibi görünüyor bir aksilik olmazsa inşallah kasılmalar engellediği için bir sorayım dedim
fgormez gogirl net bilgim yok bende burada görmüştüm dediğim gibi dr a sormadım ama mantığıma yattı bıraktım tabi siyatik ağrılarımda geçti gerek duymuyorum artık,birde şansım gülerse ssvd deniycem herşeyi hissetmem lazım bu konuda da dua bekliyorum😊🐣