elisamommy Hamilelik İçin Hangi Günler Değerlendirmeli 22 Mart Son Adetim 26 Mart Bitiş 26 Mart İlişki 28 Mart İlişki 30 Mart İlişki 1 Nisan İlişki 4 Nisan İlişki Yeterli Mi? Ve Ne Zaman Test Yapmalıyım
tahamommy elisamommy yumurtlama günü değerlendirmeli, bunlardan biri yumurtlamaya denk geldiyse ne ala ama denk gelmediyse tutmaz, yumurtlama gününüzü net biliyorsanız 12 gün testte çıkar ama bilmiyorsanız adet günü yada gecikme bekleyebilirsiniz test için
nilruhu elisamommy yumurtlamanızı biliyorsanız ve o gün yada 1 gün öncesi sonrası ilişki olduysa ihtimal yüksek ❤️
samaa_ elisamommy yukarida soylenilen sey genelde 28 gun adet dongusu olan kadin icin gecerli 14.gunde yumurtlama oluyor. Mesela benim dongum 34-35 gun yumurtlama 21.gune denk geliyor. Adet dongunuzu biliyorsaniz bir sonraki adet gununden 14 gun geriye gittiginizde yumurtlama gununuzu buluyorsunuz. En iyisi ovulasyon testi kullanmak. Her ay yumurtlama olmaya bilir ve ya yumurtlama gecike bilir ve bu da adet gecikmesine sebep olur. Innovita markasinin ovulasyon testi cok guzel pik gordugunuzde iliski yasiyorsunuz
samaa_ elisamommy yumurtlamanizi biliyorsaniz iliski yapin. Riske atmamak icin ovulasyon testi iyi olur aslinda. Umarim kisa zamanda hamile kalirsiniz☺️
esalsby Eğer denemeye yeni başlıyorsanız ovulasyon testlerini falan önermem stres yapmadan takip etmeden sadece adet sonrası ilişkilerinize devam edin. Ben ikinci ayımda hamile kaldım. Erken yumurtlamışım 12. Güne denk geliyordu hemen adet sonrası olan ilişkilerimden oldu. Gün aşırı ilişki öneriyorlar genelde ama ne kadar çok birliktelik o kadar çok ihtimal demişti bir doktor. Gebelik için biraz relax olmak lazım. Ben ilk ayımda heyecanla beklemiştim üstüne çok düşüp testleri çok tekrarlamıştım ancak ikinci ayda kendimi kaptırmadım umutlanmadım da olmayabilir diyerekten kafama takmadım ve oldu. İlk korunmasız ilişki başlangıcından itibaren 1 yıl olmaması da normalmiş bunu da aklınızdan çıkarmayın ve kendinizi yormayın. 🌸