kelebegim123 kelebegim123 Kırmızı işaretli yer genital organı değil mesanesi 😬 Hadi anlayanlar tecrübeli anneler yoruma bekleniyorsunuz ☺️
meltem_ergul Fotoğrafı nasıl yüklüyorsunuz ben de sormak istiyorum cinsiyeti henüz öğrenmedim 14 haftalığım😍
kelebegim123 meltem_ergul ana sayfada sol üstte çizgi var ya oraya basın orada fotoğraf yükle yazıyor oraya basın sonra sizi başka bir sayfaya yönlendirecek orada fotoğrafı yükleyip linki kopyalayın ve buraya yapıştırın bu kadar ☺️
kelebegim123 bilinmezlikannesi gerçekten miii 🙈 Daha önceden de sormuştum ama bu başka fotoğrafı bide bacak arası fotoğrafı genelde kızlarda böyle mi oluyor benim hiç bir bilgim tok o yüzden burada sormak istedim 🙈☺️
kelebegim123 bilinmezlikannesi nisanur_klc bensuunsal miyopmom kumsalanne bekledigimmucizem NesZey kumsalanne badhomian mervesdoruk Bildinizzz kızım oluyor Allahın izniyle inşallah 🥰🫶🏻🎉🙈🧿
zeynep_3535 bensuunsal bilinmezlikannesi nisanur_klc miyopmom kumsalanne kelebegim123 badhomian Banada bakar mısınız lütfen 💕
bilinmezlikannesi Kızlar benimde öğrenmeme son 2 gün kaldıııı sizceee cinsiyeti ne gibi duruyorrr (https://ibb.co/yTthPr4) 14 haftalıktı burda 2 li tarama testinde çekildiği için büyük ve net gözüküyor 😃
kelebegim123 bensuunsal nuba göre mi tahmin ettiniz ☺️ inşallah kızdır dediğiniz gibi 🥲🤲🏻😍 Daha öğrenmeme 20 gün var 🥲🥲