beyza_dagliogluu Aydın efelerde yaşayanlar detaylı ultrason için nereye gittiniz ne kadar ödeme yaptınız devlete gidebildinizmi tüm her şeyi yazarmısınız
isilaybasavcu beyza_dagliogluu ben farklı bir ildeyim ama devlet hastanesi randevusu bende bulamıyorum orda üniversite hastanesi varsa telefon aç ben Bursa ve Balıkesir için aradım randevu biri 20 Nisan biri hazirana kadar olmadığını söyledi özele gideceğim yoksa detaylı haftası geçecek randevu bulana kadar
aslhnkrts9 beyza_dagliogluu Fedi hocaya detaylı bi kaç kere muayene oldum ama detaylı ultrasonu adü de yaptırmıştım
aslhnkrts9 beyza_dagliogluu benim bildiğim 3 tane perinatolog var aydında biri Kıbrıs’a gidip geliyor diye duymuştum diğer iki doktor da aşırı derecede ilgili ve iyi giden herkes memnun ama güncel fiyatları bilmiyorum istersen klinikleri arayıp sorabilirsin . Şehir hastanesine gidip muayene olursan onlar genelde adüye sevk veriyolar 2 yıl önce kadın doğumdan beni adüye sevk ettilerdi
meervaydgdu beyza_dagliogluu ilk öncelikle şehir hastanesindeki doktorun rapor istediği için Adüye sevk etmişti Adüye gittim ordaki detaylı ultrason içime sinmediği için aynı gün içinde Hasan Akalın’a gittim 3 bin ödemiştim Ocak ayında
meervaydgdu beyza_dagliogluu detaylı ultrason için bildiğim fiyatlar eğer değişmediyse ( Ocak ayında sordum) Fedi Ercan 7 bin gibi bir fiyat vermişti Medinova 5,500₺ Hasan Akalın 3 bin