Momyy_baby linamom2 evet rauf hocayı bende duydum ama zaten ben poliklinikten randevu aldım şuan hangi dr varsa o bakıcak gittiğimde sormayı düşünüyorum rauf hoca isteye bağlı sezeryan yapıyor mu filan yapıyorsa rauf hocayla birlikte ilerlemeyi düşünüyorum
linamom2 Momyy_baby Çiğdem Aslan sezeryan taraftarı bir hoca özel hastanede takipliyken orada ki gebeler sezeryan yapıyor demişti. Ama şuan devlette nasıl ilerliyor bilemiyorum
biiremm Momyy_baby evet canım 2024 de doğumum orda oldu ve sezeryan istedim yaptılar a_d_f orada doğum yapan varmı acaba nasıl
445544 ben cengiz omurcana gidiyorum gayet memnunum ilk doğumumda da ona takipliydim devlette doğum yaptım 2022 de sadece refakatçi almıyorlardı ama şuan yanında bir kişiyi alıyorlar doğum esnasında da ebeler söyledi 20 gün kaldı doğuma
gzmaktss 445544 çok duydum bu doktoru ama hepi asistanları bakıyor demişlerdi ondan dolayı gitmek istemedim. aynı zamanda doğumumuz olacak gibi sağlıkla gelsinler inşallah 😍
linamom2 Momyy_baby Çiğdem hanım şuan Battalgazi devlette fakat devlette olduğu için doğum şekli nasıl ilerletiyor bilemiyorum
gzmaktss linamom2 benimde ikinci gebeliğim az kaldı doğumuma ve gurbetçiyim bende🥰 ilk doğumum özelde oldu ikincisi sezeryan olacağı için Serdar hocaya gidiyorum gayette memnunum çok ilgili .
445544 gzmaktss Aminnn sağ Salim kucağımıza alalım inşallah normal mi sizinde yani bende dr gelmişti ilk doğumum da asistan hiç bakmadı hep cengiz hoca baktı çarşamba gidicem bakalım ne diyecek
gzmaktss 445544 yok sezeryan olacak . Perşembe günü gidip anestezi tahlillerimi verecem ona göre sezeryan günü verecek Serdar hoca. Çook stresli ama bi o kadar heyecanlı 🥹
a_d_f Bene 7 haftalık gebeyim. Battalgazi devlet hastanesi miyase gizem bayraktara gidiyorum şimdilik çok memnunum kapıda kimle konussam herkes çok iyi oldugunu söylüyor ama daha çok baştayız bu ikinci muayenemdi 💕