waterproof Kızlar dolapta yurtdışından cybex marka 0 bebek arabası alıp gönderim yapan satıcılar var bunlardan alışveriş yapan var mı? Dolap uygulaması üzerinden alım yapmak güvenli mi sistemini biliyor musunuz?
beyzzsenturkkk waterproof ben 3 bebek arabamı da öyle aldım sahibinden de bakabilirsn ama kargoyla almanı önermem. git gör dokun belki beğenmeyeceksin belki kusurlu ürün bilemezsin yakında ki ürünlere bak görerek al
dilaradoyan waterproof dolap uygulama olarak güvenli ama kargo için desi büyük ürünler çok sıkıntı oluyor. Kargo kabul etmiyor kabul eden bulsan kargoda hasar görebiliyor vs
waterproof beyzzsenturkkk alacağım bebek arabasını arkadaşlarım kullanıyor biliyorum ama şu an türkiyede stok olmadığı için dolap uygulamasından yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum. Bulunduğum yerde e bebekte satılanlar dışında gidip alabileceğim bir mağaza yok. E bebektekileri de beğenemedim
waterproof dilaradoyan bebek arabaları hep internet üzerinden alınıyor aslında kutuları ona göredir diye düşünüyorum ama dolap üzerinden yurtdışından ürün almak güvenli mi bilemedim. Böyle almazsam da yurt dışı fiyatına burdan daha düşük bir şey almış olacağım
dilaradoyan waterproof sıfır satıcı bahsettiğiniz. Dolapta yüksek desiler sorun oluyor her zaman başka uygulamaya yönlendirir sizi onada güven olmaz
parla94 alırsanız sonra burdan yine bilgi verir misini acaba. ben de düşünüyorum ama benim daha çok var
waterproof parla94 hiç daha önce deneyimlemiş biri referans olmadığından cesaret edemeyeceğim galiba :/