suragungor Yazmelegi_ hangi bezi kullaniyorsunuz ben molfix kullanmistim yeni dogdugunda 5. Gun poposunda kizariklik farkettim bezi degistirdim sleepy bionatural iyi geldi onunla devam ediyorum
Yazmelegi_ suragungor bezden kaynaklı değilmiş benim yediğimden alakalıymış o yüzden baya şey yasaklandı
fundiiim Yazmelegi_ canım madecassol merhem çok ii toparlıyor ve sarı kantoron yağı çok ii toparlıyor cildi. Bez değiştirmeni öneririm ve senin yediklerin içtiklerinde bebeğin pişik olmasın da çok etkili olabiliyor.en kısa zamanda toparlanır inşallah
Yazmelegi_ hulyasya87 teşekkür ederim yok denemedim. Doktor şimdi yeni krem verdi onları kullanıyorum
Deleted33000 Yazmelegi_ ah ah erkekler korunsa ne güzel olur gerçi onların korunma yöntemine de güvenilmez umursamaz oldukları için 😂😂
Cagla0735 Yazmelegi_ pisik gibi ve gecmiyorsa mantarda olabilir bizim böyle birsey basimiza gelmişti. Sorun isterseniz doktora
winnie_the_pooh Yazmelegi_ ıslak mendil mi kullanıyorsunuz altınıntemzilerken? Büyük ihtimalle ondan oluyor. Temizleme pamukları var onları ıslatıp kullanın kremlerini de süremeye devam edin geçer Allahın izniyle
AtlantisKralicesi Yazmelegi_ kızımda da olmuştu bacım aynısı pişik gibiydi bezini değiştirdim başka markaya geçmiştim bezini değiştir bir 🤔