Yazmelegi_ myangelson benim yediklerimden kaynaklıymış 🥺 o yüzden artık dikkat edicem baya yasak verdi doktor. Teşekkür ederim 🌸 görkem kuşum nasıl
myangelson Yazmelegi_ ayy hadi ya kötü olmuş öyle gerçekten neyse yemeyi bırakınca düzelir inşallah 🥺 iyi canım son bir kaç gündür çok huysuzdu ağlıyordu geceleri bugün baktım soldan azı dişi patlamış 🥺🥺
bsr_1905 Yazmelegi_ pudra ve bepanthol u deneyin benin sık değiştirin nemli bırakmayın bez markasını değiştirin nide silmek için bebekler için pamuk alın ıslatın onunla silin ıslak mendille siliyorsanız ıslak mendili yıkayın suyla iyice sıkın onunla silin
Yazmelegi_ bsr_1905 benden kaynaklıymış doktor baya şey yasakları yeme içme ile alakalı. Yorumunuz icin teşekkür ederim
Deleted33000 Yazmelegi_ kuzum sen yediklerini dikkat et senin yediğin bişey de pişik yapıyordur alerji de olabilir bu kadar uzun surduyse
Deleted33000 Yazmelegi_ neleri yasakladı mesela canım süt ve süt ürünleri hazır paketli şeyler hazır çorba falan mı
Yazmelegi_ Deleted33000 Asitli içecekler Portakal, mandalina, nar ,greyfurt ,ananas, kivi,çilek,limon Domates, ketçap,baharatlar çikolata, kahve, hazir gıdalar hazir meyve suları
Deleted33000 Yazmelegi_ evet en co pişik yapan şeyler bunlar gerçekten benim bebeğimde de süt alerjisi var bende bikac gün üst üste süt ve ürünleri yiyim yada bebeğe veryeim hemen pişik yapıyor ve geçmiyor kestigim anda geçiyor ve bebeğin poposunu sık sık yıka o da rahatlatıyor yazık çok ta huzursuz yapar o bebeği