kimchikimdi Yazmelegi_ Sebamed kullanıyoruz canim biz çok iyi geliyor ama videolar izlediğimde pişik sorunu olanlar tahinin yağı var ya onu kullanıyorlar zeytinyağı da
asil15 Yazmelegi_ bebantol kullan cnm arti sildikten sonra kuru kalmasına dikkat et ben genelde yıkıyorum
badhomian hametan mavi dene bacım büde torosunu silme yıka fönle kurut donra hametan sür biraz hava aldır totosuna bakterisel bir alan sonuçta
rabiaduru1 Yazmelegi_ bebeiğin altınj ıslak mendil ile silmeyn eger siliyorsanz.. Yarası hafifleyene kadar her alt değişimnde altını ılık su ile yıkayp havalandırın. Alt değiştrme pamugu kullanabilrsnz pişik geçince ıslak mendl zarar veriyor cilt bariyerine. Üzerine müslim örtü serip yapabilrsnz gaz dolmasn karnına havalanması ıcn. Benm kızımda 3 aya kadar öyle oldu bez markasını değiştm. Sudokrem kalın katman sürdük oyle geçti. Cok geçmş olsn.
flz3576 Yazmelegi_ bezini değiştirin ve her altımı aldığınızda yıkayın ılık suyla krem olarak ta sebamed pişik kremi benim oğlumda da öyleydi kanıyordu artık bunları yaptım düzeldi çok şükür
Yazmelegi_ htcbyrmblc pişik önleyici her seferinde kullanmama rağmen böyle oldu malesef🥺bi acile goturcem bakalım teşekkür ederim Pudra fikri de aklımda dursun
smglyrk Benim kızım da öyle oldu sonra koltuk altı boyunda çıktı geçmedi ilerledi sonra anladık ki alerji varmış süt ve süt ürünlerine. Diyet yaptım öyle geçmişti kaç tane doktora götürdüm hiçbir alerji demedi geçmezse sorun doktorunuza