annekiz6141 damlasv Bende de idrarda gözüktü kültürde temiz çıktı doktor toz ilaç vermişti dün ses atmış kültürün temiz diye agrin sizin yoksa ilaca gerek yok dedi agrım sizimda yok kasiklarim ağrıyor çok yürüyünce karnım çok büyük bi de benim daha 27+2 yiz 🤦♀️
damlasv kimchikimdi mantar çıktı ama özel takiplli olduğum için çok kötü davrandı bir daha asla devlete gitmem kendi doktorum ayrıntılı ultrason yapıyor her gittiğimde tutturdu perinatolojiye gitmemişsin çocuğun hiçbir ultrasonu yok diye kanser olarak geri döndüm
elifsn23 damlasv canım çok geçmiş olsun iç çamaşırını sık sık değiştirmeye dikkat et akıntı oldukça olmasa bile 2 3 günde bir değiştir bir de bence hepimizin atladığı önemsemediği bir konu var ama çok önemli her tuvalete girmeden önce ellerimizi sabunlamak gerekiyor çünkü her yere dokunuyoruz telefonlar mikrop yuvası zaten. İlişkiye de girmeden temizliğe dikkat etmek gerekiyor ama olunca oluyor tabiki Allah şifa versin eşinle barışmanıza çok sevindim her şey gönlünce olsun
kimchikimdi damlasv Geçmiş olsun canım benim, Allah yolu devlet hastanesine düşene yardım etsin ne diyeyim aralarında iyiler var ama genel olarak kötü.. Bol bol suyunu iç, iç çamaşırını değiş ütüle mümkünse pamuklu olsun 🎀🙏🏻
annekiz6141 damlasv yok yok idrarda az bişi enfeksiyon gözükmüştü kültür temiz çıkmış bence hamilelikte olunan bişey büyük kizimda doktor ben bile idrar versem bende de çıkar bu kadar gerek yok demişti antibiyotige bu gebelikte de doktorum gerek görmedi zaten
rabia06rabia damlasv banyo yaparken o bogeyi sadece ılık su ile yıka sabun şampuan değdirme evde iç çamaşırı giymeden gez hava alsın aynı şeyi yaşıyorum şuan ama gebe değilim tek bu geciriyo daha öncede başıma geldi cnm geçmiş olsun
damlasv rabia06rabia sebamed intim jel almayı düşünüyorum o bölgeye yıkamak için çok kötü kokuyor sadece su ile yıkarsam asla geçmiyor
aslmoms damlasv ben bu durumu yaşıyorsam eğer kesin o hafta toplu kullanım olan (avm,hastane vs.) wc girmişimdir. Hiç şaşmaz. Hemen bir travazol ve anestol sürerim geçer. İlk gebeliğimdede oldu şimdide oluyor. Snrasında ilişki durumu olursada zorlanıyor malesef daha kötü oluyor.
damlasv aslmoms doktorum gebelik sebebiyle krem kullanamazsın dedi fitil verdi onun yerine ben ortak tuvalet aslaaa kullanmıyorum evdeki tuvaleti bile sadece ben kullanıyorum ve her gün domestos yapıyorum nerden kaptım çok merak ediyorum
damlasv elifsn23 gün içinde 3-4 kere iç çamaşırı değiltiryorum iç çamaşırlarımı ayrı 60 derecede yıkıyorum üstüne 90 derece kurutmaya atıyorum tuvalete girmeden mutlaka dediğiniz gibi ellerimi yıkıyorum büyük bir merak içindeyim ben bu mantarı nereden kaptım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için de
rabia06rabia damlasv benim doktorum böyle öldüğünde kesinlikle hicbisey sürme surersen daha kotu olur demişti sadece ılık su ve havalandir dedi öyle geçmişti ben ilk başıma geldiğinde bebek sapuniyla yikamisyim daha kotu olmuştum bence hiç bişey kullanma yine doktoruna da danış tabi ki
elifsn23 damlasv olunca oluyor işte bazen de şu an mikroplara daha açığız ondan galiba Allah şifa versin inşallah tez zamanda geçer gider
damlasv rabia06rabia bende hep bebek şampuanı kullanırım doktorum sadece su ile yıkamamı söyledi 🤷♀️
damlasv rabia06rabia beraberlik öncesi hep duşunu alır ama demek ki daha ayrıntılı bir temizlik gerekiyor
rabia06rabia damlasv evet cnm sen sadece su ile yıka ve didgim gibi iç çamaşırı giyme daha çok tahriş ediyo çünkü 2 3 gün böyle yap geciyo
rabia06rabia damlasv ya evet eşimde öyle beraber olmadan düşünü alır ama tuvaletten çıkarken bence çok dikkat etmiyolar ondan sen bide hamile olduğun için mikroplara daha da açılsın prezervatif kullan cnm gebelikte genellikle bunu öneriyorlar
damlasv rabia06rabia bu kadar acı ve sorundan sonra ben cinselllik olayını kapattım artık gebelik dönemi içerisinde 🤷♀️