Selam hamişler ve anneler 🌺
6 aylık hamilelikte cinsel ilişki sonrası vajinamda ağrı ve idrar yapmada zorluk yaşamaya başladım damla damla yapabiliyorum hep yanıyor , haftasonu olduğu için doktorum idrar testi ve kültürü vermemi istedi acilden bunu da yaptım sonuçlarım temiz çıktı vajina içi mikroplara önlem amaçlı bir doz Üromisin kullandım amaaa benim sorunlarımda hiçbir azalma olmadı otururken o şiş bölge ekstra acıyor ve ne zaman baksam o şiş belgenin üzerinde beyaz bir akıntı kaplı oluyor çok kıvamlı şekilde iç çamaşırıma yada elime akıntı asla gelmiyor kanama lekenme gibi bir durum da hiç olmadı bu şişliğe anlam veremiyorum ve canım çok acıyor doktoruma hafta içi göstereceğim bu yüzden bu durumu yaşayanlar varsa ne olsbıleceği konusunda fikirlerini almak istiyorum ilişki sırasında tahrişe bağlı şişmiş ve hasar almış olacağını düşünüyorum ilişki sırasında içimin çok çok dar olduğunu hissedip can acısı çektim sanırsam oluşan bu et parçası yüzünden vajina deliğimin alanı da kapanmış 🤷♀️ bu durum nedir kafayı yiyeceğim acıdan
🥹 Ağrıdan ne uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum uyandığım an acı dolu maraton başlıyor karnımın en alt bölgesine de bu ağrı vuruyor