selenayyvz Merhaba arkadaşlar burada 5 hafta 3 günlük hamile gözüküyor adetimi falan düzgünce girdim. Doktorda net bir bilgi vermedi erken gebelik dedi geçti. Buradaki bilgi doğru oluyor mu acaba
Pelinn_6506 selenayyvz ben buraya girdim 8 hafta 6 günlük doktor a gittim hesapladı 7 hafta 5 gün onu bende anlamadım doğru mu değil mi
azra01 selenayyvz burası genelde adeti falan dogru girersen dogru gösteriyor hamileligin ilk zmnlarda doktorların söyledikleriyle burası pek birebir gitmiyor ama zamanla düzeliyor 3-5 gün oynayabiliuor Benimki suan birebir gidiyor
gizemli00 selenayyvz buradaki bilgi birebir bende aynı kişinin geç erken döllenmesi olursa farklılık gösterir belki
Anonim3400 selenayyvz doktorum adet gününü sordu buraya da adet gününü yazıyoruz bi gün fark oldu sadece dr 1 gün ilerideydi
komaleyna Pelinn_6506 bazen adet baz alınsa bile geç yumurtlama sebebiyle günü haftası değişebiliyor doktorda ilerleyen haftalarda bebeğe göre yumurtlamayı hesaplıyor
Pelinn_6506 selenayyvz sen Google den falan da hesapladın mı ya da yapay zekaya sor ben yapay zekaya da sordum burdaki gibi verdi ,doktora da söyledim bişey söylemedi sanırım bi kaç gün olduğu için
tubiide selenayyvz doktora sorun bence kesenin boyutuna göre hesaplıyorlar diye biliyorum uygulamalar ilk adet gününden itibaren alıyor fakat geç döllenme geç yerleşme gibi durumlarda adet tarihini farklı not alarak hesaplama yapılıyor
yarenakkus Uygulamalar 1 hafta daha geç söylüyor, benim doktorum ona bakma burda söylenen doğru dedi yani uygulamadan bir hafta öncesini baz alabilirsiniz
melike_165 @selenayyvz normalde son adet tarihine göre hesaplanır ilk gittiğimde tam 6 haftalıktı bir hafta sonra gittiğimde 6+4 dedi doktor bir hafta geçti nasıl oluyor bu diye sorduğumda keseyle olan uyumu diye söyledi doktorum bir hafta geride ya da ileri de olması önemli değil haftasıyla uyumluysa sıkıntı olmuyor ilerleyen zamanlarda gününü yakalıyor merak etmeyin çok önemli değil şu anda gayet normal
twobabymomm selenayyvz ben buraya göre gittim 3 gün önde çıkmıştı bebeğim. Ama başından beri hep önde gidiyor . Genelde son adet tarihini baz alıyorlar