begonvilll8 haftama gireceğim artık son haftalarla birlikte baskıdan dolayı daha çabuk yoruluyorum uzun süreli ayakta kalamıyorum siz bu haftaları nasıl geçirdiniz ? Dışarı çıkıp gezmek de istiyorum ama sürekli tuvalete çıkma ve ayakta durunca oluşan ağrılardan dolayı mecbur bir tık uzak duruyorum. İlk gebeliğim, artık bu haftaları evde daha mı sakin geçirmeliyim doğum için de ne kadar hareketli olmak o kadar iyi deniyor kararsız kaldım fazla da evhamlı olmak istemiyorum
esmacuk begonvilll8 ben dışarıya çıkmaya çok cesaret edemiyordum bazen arabayla yakın mesafede bir AVM’ye falan gidiyorduk biraz gezip geri dönüyordum daha çok evin içinde sürekli yürüdüm
birbebegin begonvilll8 ilk gebelikse hareketli olabilirsin kendini çok yormadan ama ikinciyse bu haftayı atlat ondan sonra sıklaştır hareketi
cglctl begonvilll8 benimde ilk gebeliğim 38+5 olduk gezmelere devam tabiki kalabalık ortamlardan uzak durarak ve temizliğinden emin olduğum yerlere gitmeye dikkat edin WC ihtiyacı için
gerigeldik begonvilll8 35+3üm. Yaklaşık bir aydır market harici yürümüyorum. Aşırı derecede baskı oluyor 10 dk da bir tuvalet ihtiyacım oluyor dışarda da tuvalete girmek istemediğim için çıkmıyorum açıkçası. Zaten artık bel ağrısından yürümek ölüm gibi geliyor. Doğurana kadar da zorunlu olmadıkça çıkacağımı hiç sanmıyorum
begonvilll8 esmacuk Bugün doktorum da yürüyüşü önerdi ama ilerleyen haftalarla birlikte bebek kendini tam hissettirmeye başladı önceki aylarda daha hareketliydim şimdi baskı, bel ağrısı, tuvalet hissi… 🥲
begonvilll8 cglctl ya ne güzel maşallah 🧿 yarın festival var hem yolun uzaklığı hem çok yürüyecek olmamdan dolayı eşimi bensiz gönderiyorum 🥲 Daha doğmadan onun için bir şeylerden fedakarlık etmekmiş annelik…🥲
cglctl begonvilll8 Adanaya mı gelecektiniz portakal çiçeği festivaline eğer öyleyse ben Adana’da yaşıyorum yakınından dahi geçmem aşırı bir kalabalık var normal halimle bile gitmezdim sanırım 😀
begonvilll8 cglctl Evet portakal çiçeği festivali 😅 Geçen yıl kalabalıklığını görmüştüm bizde maksat değişiklik olsun diye gidiyorduk bu sene engelleyen başka durumlar oldu yarın da aynı kalabalıkta kendimi sürekli uygun WC arayışında hayal edince evde kalmayı tercih ettim 😅
cglctl begonvilll8 malesef bulamazsınız çok isabetli bir karar vermişsiniz şuan sizin için evde kalmam çok mantıklı annelik iç güdüsü 🥰☺️