acelyacik Hiç unutmuyorum 34 haftadan sonra mide yanmaları yüzünden ayakta uyudugum zamanlar 😩 insallah 2.bebemde yaşamam bunları
Bumah acelyacik doğumdan sonrası🤣 ve o zorluk hala devam ediyo canısı sağlıkla al bebişini kucağına inşallah
Elisa0110 acelyacik 1.trimester mide bulantısı ile geçti hiç unutamam her şeyden tiksinmiştim nerdeyse hiç bişey yiyemedim ve 3 kğ vermiştim
revsnnnn acelyacik ayyy benim bacak kramplarımdı hiç uyutmazdı beni 30 haftalardan sonra şuan 17 haftalık gebeyim bakalım bu nasıl olacak
Bumah acelyacik yok kız ne güzeli son 3 ayda tansıyon çıktı 7. Ayda bebek dağ tarafa çok baskı yapıyodu yürüyemedim tansiyondan dolayı 39. Haftada acil doğuma alındım gebelik zehirlenmesi başlamış ben anlamadım kontrole gittiğimde apar topar doğurdum 6 gün hastanede yattık tansiyonum bi türlü düşmedi diye şükür hepsi geldi geçti ama çok zordu hem bebeğe endişeleniyorum hem kendime acaba bişey mi olcak bana ayy kötüydü ya doğum hızlı olsun diyede suni sancı verdiler şükür hemen doğurdum
gerigeldik acelyacik 30. haftadan sonrası berbat benim için. İlk gebeliğime göre çok daha zor geçiyor. Mide yanması, nst de çıkan sancılar, benim doğum yapar gibi sancı çekmem daha 35teyim ama erkenden doğsada kurtulsam diyorum artık
mervekalkann acelyacik 26. Haftadayım ilk 3 aylık dönem diyebilirim. Sabahları istifra etmeler kasık batmaları rahim hassasiyetine bağlı lekelenme ile birlikte yaşadığım panik atak. 2. Trimester balayı dönemiymiş gerçekten rahatladım. Haftaya bugün 3. Trimestera giriyorum bakalım neler olacak 🥲 bu saatten sonra her geçen hafta beni bebeğime daha da yaklaştırdığı için heyecanlıyım 🐣
yorgunannis acelyacik kürek kemiği ve kaburga ağrısından ağlıyordum ne oturabiliyordum ne uzanabiliyordum 😣😩😫 uyku yoktu ban sabaha kadar
azra01 acelyacik ilk 20 haftaya kadar cok zordu mide bulantısı kusma mahvolmustum suan 34+2 deyiz ağırlaşmaya başladım