Merveemctgcl aysnrx bu marka bana aynı çizgiyi çıkardı bu kadar belirgindi hem de ama adet oldum başka bir testle tekrarla sonra kan ver bence
1tucee aysnrx kürtaj olduğuna göre bebek yok kürtajın etkisi diye birşey yoktur kuzum kürtajdan sonra cinsellik olduysa şuan ki görüntüde hamilesin yine de kan testi ver bakalım ☺️
aysnrx 1tucee kürtajdan bir ay sonra ancak sıfırlanıyor ya beta hcg acaba daha düşmedi mi diye şüpheye düştüm ama gebe değilim test yalancı pozitf göstermiş kanda 0,15 çıktı
1tucee aysnrx anladım kürtajdan sonra cinsellik oldumu peki onun için mi test yaptınız? Çizgi görünüyor ama net olsun diyorsanız kan testi verin derim içiniz rahat olur
aysnrx 1tucee 20 şubatta regl oldum bir daha olmadım o yüzden şüpheye düştüm kürtajdan sonra ilk adet dönemi geçti öyle ilişki oldu kan verdim negatif
1tucee aysnrx hmm kürtajdan sonra aksama olabiliyor sanırım bilemiyorum hani mantık yürütmeye çalışıyorum doktora dediniz mi sebebini? Bence kürtajdan kaynaklı streste etkiliyor kan testi yaptıysanız o zaman gebe değilsiniz demektir
aysnrx 1tucee diğer 2 kürtajda hiç böyle şey yaşamadım neden böyle oldu anlamadım bakalım bekleyelim görelim