ngrsy Kızzlarrr bugün bebeğim bir iki kez hareket etti bu normal mi sizce ilk gebelik olduğu için bilemiyorum
burcuo ngrsy Gün içinde aktif ayakta kalıyorsanız, çalışıyorsanız yoruluyorsanız falan bazen hareketi çok az olabiliyor. Mümkünse uzanıp biraz öyle dinlemek gerekiyor. 25.haftadayım benim de genelde çok sık hareket etmiyor ama böyle dinlenince daha iyi hissediyorum.
burcuo ngrsy Ben de öğretmenim, eve geldiğim zaman pertim çıkmış oluyor resmen. Yemek yiyip uzanınca daha fazla hissetmeniz olası. Ayakta hareketsiz kalmak yoruyor insanı, öyle olunca da bebek de hareket etmiyor pek
dilankozan Zaman zaman benimde öyle oluyor yeni yeni düzene giriyor gibi 27+3 üm ufak çaplı panik atak geçiriyordum ama normal 🙂
feyzaklc O haftalarda çok normal benim gün boyu hareket etmediği oluyordu 28 den sonra düzenli hareket ediyor
ngrsy burcuo gerçekten öyle uzun süre ayakta kalmak çok yoruyor birde dershane öğretmeniyim sürekli aktifim ayaktayım😔
burcuo ngrsy Kolaylıklar diliyorum, size nazaran daha az mesai yapıyorumdur ama yola git gel yapması bile mahvediyor insanı. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
ngrsy burcuo her işin zorluğu var maalesef devlet,özel farketmiyor teşekkür ederim size de kolay gelsin😊