noki Merhabalarrr, aylardır bebek arabası arıyorum bir türlü karar veremedim hiç bilgi sahibi değilim. Çok ağır travel sistemlerden ziyade daha pratik tek elle kaldırıp katlanan yenidoğan için de kullanılan pusetli bi hafif travel sistem arıyorum. Aşırıı pahalı markalar dışında önerebileceğiniz pratik güvenli bir bebek arabası var mı kızlar
begumkaya2 noki MaxiCosi Leona2 modelini aldık, puseti ayrı satılıyor, uyumlu 3 model vardı sanırım farklı fiyat aralıklarında. Ağır değil ve rahat açıp kapatabileceğiniz bir model, henüz aktif kullanmaya başlamadık ama bizde tavsiye üzerine almıştık🌸
dgngr noki travelden kaç diyo herkes ama çift yönlü, pusetli bebek arabası yok. Ben elele hera veya prego solo taraftarıyım
aybike2212 noki prava avion kabin travel aldım civilden pusetiyle beraber hafif bir araba kızımda 2 araba değiştirmiş biri olarak travelden uzak durdum hem kabin hem pusetli olması sürümü de gayet güzel geldi bana aktif kullanmadım ama denedim civilden Ocak ayında indirimde 6000tl ye almıştım
1nisa1 noki bagi neo2 aldım bende pusetli set olarak. Travel sistem ama çok çok hafif kapanması pratik tek başına açıp kapatır arabaya yerleştirebilirsin. Aynı zamanda çok şık ve sağlam bir araba tavsiye ederim.
suleacar Ben de az önce bebek arabası aldım şuan eve getirdim. Baby Plus aldım. Çok hafif bir araba değil. Hafif arabalar biraz kolay dağılıyor fiyatıda çok uygundu. E bebekten 9800 tl ye pusetı ve çantasıyla beraber aldık. Sürümü rahattı katlanması güzeldi. Tek zorlanacağım konu ağır olması olacak sanırım ama aşırı derece ağırlık yok elbette ama ürün bence güzel ben beğendim fiyatına göre bu fiyatlar arasında en iyisi sanırım. Diğer araçlar çok çok gereksiz pahalı geldi bana.
noki dgngr aynen ben de orda sıkıntı yaşıyorum hem travel kadar hantal olmayıp hem de yenidoğana uygun bulamadım bir türlü kalite de önemli tabi
begumkaya2 tpe BabyMall mağazasından aldık biz, ebebekte de var bazı modelleri. Ya da kendi internet sitesi mevcut. Travel sistem evet, biz Eylül ayında pusetiyle beraber 40.000 tl ye almıştık, güncel fiyat bilgim yok maalesef☺️
nesmad22 Bagi neo2 aldık biz 5 gün önce kapatması açması çok pratik çok kibar bir araba kalitesi de çok güzel
nesmad22 noki travel sistem ama çok kibar bir araba yer kaplamıyor kapatınca da puset ile beraber aldık takım
simvoli noki ben çok memnun kaldım uyduruk bi iskeleti falan da yok çok sağlam duruşu çok kibar pahalı markalarla hiç bir farkı yok
ozemay Prego Mios premium İ-size aldım pratik açılıp kapanır olması özellikle puseti çıkartmadan kolunun çift yönlü hareket etmesi ve 4 tekerin dönmesi sebebiyle tercih ettim. çoğu bebek arabasında hepsi bir anda bulunmuyor.