_gizemm kurucanbahar1gmailcom ikili testte kız dediler 16 haftalık erkek dediler Salı tekrar gideceğim ondada belli olmazsa detyalı kaldı 😅😅😅
eminaas kurucanbahar1gmailcom bende değil bir yakınım Eylül de doğacak cinsiyeti öğrendi sizinde öğremeniz gerekiyordu sanki
kurucanbahar1gmailcom _gizemm 19 haftalık olduk kız gibi görünüyor dedi doktor ama erkek te olabilir dedi kordon önüne geçmiş gözükmüyor dedi net bişey demedi
bilinmezlikannesi _gizemm ahahahah aynı ilerliyoruz bana da ikili tarama da kız dediler 14 haftalıkken erkek dediler salı günü bende gidicem 18 haftalık olmuş olucaz inşallah net öğreniriz bu sefer
derya1993 11-14-16 haftalıkken üç farklı dr da kesin erkek dedi bakalım hayırlısı heralde üçüde yanılıo olamaz
nsndyg 13 haftalıkken belli oldu kendini göstermese bile tecrübeli Dr her türlü görüyor kemik yapısından bile anlıyor
ikranurrr kurucanbahar1gmailcom ben Eylül annesiyim☺️ 15+1 de bir ihtimal erkek dedi pzt randevum var 18 oluyorum ins netleşir ☺️
bilinmezlikannesi ikranurrr bende salı günü gideceğim 18 haftalık oluyoruz umarım bizde öğreniriz cinsiyetini artık 🥹
crknordk kurucanbahar1gmailcom geçen hafta belli oldu. Erkek dedi doktor ben göremedim ekranı ama emin misiniz diye sordum evet dedi. Hayırlsı artık.
burcukrtnl kurucanbahar1gmailcom , 16.haftada belli oldu bizimkisi de % 1000 milyon erkek dedi değişmez heralde cok net konustu 🤭