sweatmother 17 haftalık hamileyim çok kötü oldum kusmaktan Bilen var mı özel sigortam kadın doğumu karşılamıyor oyüzden soruyorum
prensess2666 sweatmother Ben 4 kere kusmuştum geceden sabaha kadar 24 saatte 4ü geçince normal değil diye biliyorum o yüzden acile gitmiştim acilde nöbetçi kadın doğum doktoru oluyor şehir hastanesinde o baktı bebekte sorun görmedi kalp atışı vs. Bulantı hapı verip gönderdi sana belki serum takarlar
nehirbvkr1 Canım eğer hiç kusmadıysan yinede bi kadın doğuma git derim ama tabi kusmaların devam ederse üst üste
sweatmother kvsronlerr düzeldi canım kendiliğinden sonra gitmedim ilk hamileliğim ful kusmakla geçmişti zor bi durum
neym Geçmiş ama aklında olsun diye yazıyorum ben de çok kusmalı geçirdim özelde acile gidince kadın doğumcu bakıyor ultrasonla kontrol de ediyor aynı zamanda serumu da o verir. Devlette pek serum takıldığını görmedim burda en azından böyle
aysct Her ihtimale karşı kadın doğum bakıyor. Fazla kusma da erken plasenta ayrılmasından şüpheleniyorlar çünkü