erismis habibe66yks maşallah prensese🌸 28+3teyiz bizde artık nerede hangi uzvu var biliyorum🥹 hareketleri arttı her hareketinde daha çok bağlanıyorum oğluma🤍 kafası sağ göğsümün altında ayakları aşağıda o biraz zorluyor 🥲 yoksa benim oglusumda hiç üzmedi beni bu zamana kadar. Ağırlaştık ama birazcık 🥲
Momlife_ Bende 27 haftalığım oğlum kaburgalarımı kıracak resmen üste doğru çıkıyor göğüs kafesime doğru ve bu ağrı çok fenaymış annem de diyordu sen sonlara doğru yukarı çıkardın diye galiba oğlum da bana çekmiş🥹
orhismommmmmm erismis ay bizde 28. Haftada gittiğimizde makat gelişti bebe ters durmuyormuş benimki de oğlan seninki de aynı😂
erismis orhismommmmmm ay evettt aynısııı 🤣 detaylı usgde de yukarıdaydı kafası aradan 5 hafta geçti kontrole gittim yine plesantasına dayamış kafasını elinide yanağına koymuş hahdhshshjsdh hala aynı. Sizin nasıll 🤣 doktor doğumla alakalı bir şey dedi mi? Gerçi daha çok erken daha yolumuz var 🥲🥹
orhismommmmmm erismis ben sordum doğum nasıl olur dln diye böyle giderse sezeryan dedi bebek ters dönmezse mecbur dedi
selma128 25+3 göbeğim belirginleşmeye basladi bebis en son 720 gramdı 24. Haftada suan ne kadar bilmiyorum daha yeni kilo alıyorum dinlendikce bel agrilarim geciyor
erismis orhismommmmmm sen ne düşünüyorsun peki balım ilk gebeliğin mi? Bana doktor bir şey demedi. Ayy ben çok korkuyorum normal dogumdan da djjfjfjfjf her yere de yazdımmbu korkumu hajdjdjdj 7 aylık olduk öğrendigim ilk günden beri korku icndegim ahshshhsh
orhismommmmmm erismis biz Suan 29 .2 deyiz ben sezeryan istemiyorum ya. Normal doğum istiyorum Balım bebek zaten doğum başlayınca yola girince kolay oluyor bi şekilde çıkıyor ama sezeryan hem karnın kesik hem yıllarca bel ağrısı çeken var bilmiyorum yapacağımı düşünüyorum inşallah olur ilk gebelik
orhismommmmmm Momlife_ aşkım ben sordum valla. Böyle gidersek doğum nasıl olur fin dıye. Böyle söyledi
erismis orhismommmmmm inşallah Rabbim hakkımızda en hayırlısı en kolayı en güzeli neyse onu zamanında sağlıkla nasip etsin böyle diynce de sana hak verdim valla
habibe66yks orhismommmmmm ben evde egzersiz yada yürüyüş yapıyorum ilk gebeligim normalmi olur sezaryen mi bilmiyorum
habibe66yks orhismommmmmm tekmelerden anlasilirmi bebegin duruşu nasil oldugu sağımda atiyo bazen solumda atiyo tekmeler