Bhrsu Kızlar vurulmaya gidiyorumm kaç gün duşa girilmiyor ve ilk gün ağrı yapıyor mu kaç günde geçer yaptıranlar yazabilir mi 🙏🏻🙏🏻
cnmbbk Bhrsu bana 1 gün su değdirmemem gerektiği söylenmişti onun haricinde acısı 10 gün sürmüştü canım
2kizannesi- Bhrsu Valla vuruldum ilk o an beş dakikalık bir sızı oldu sonra hiç bir şey olmadı ağrı falan 🤷🏻♀️😄
AyazEfeninannesi Bhrsu ilk gün hiç birşey hissetmemiştim hiç acımadı diye sevinmiştim ki sonraki bir hafta kolumun acısından duramadım ayın sonunda ikincisini vurdurucam malesef😭👼
ceco Bhrsu bende korkarak gittim ilk gün kolum ağırlaştı kaldıramıyorum ama iş yaptım çok az ağrısı oldu hafif ateşlendim ertesi gün düşümü aldım ama bir haftaya yakın sadece kolum ağırlaştı
Hanife_ Bhrsu ben iki dozda da bi ağrı yaşamadım bişe hissetmedim bile duş almakla ilgili bişe söylememişlerdi banyo yaptım bn
mucizemm11 20+2 haftalığım geç kalmış olabilir miyim tetanoz aşısı için ? Bazı sorunlardan dolayı takip edemedim aşıyı
Yurdanur mucizemm11 20.haftada ilk doz yapılıyor diye biliyorum tam haftasındasınız sanırım aile hekimine gidin bildirin isterseniz
Yurdanur Bhrsu ben pzt oldum ilk gün hafif bi sızladı 2.gün baye ağrıdı kolumu kaldıramadım 3.yani dün biraz daha hafifledi bugünde hafif ağrıyor tam kaldıramıyorim 5 6 güne geçer sanırım..ben her ihtimale karşı ilk gün ve ertesi gün duşa girmedim
Yasemincgrc Bhrsu bir gun dusa girme biraz kolunda agirlik oluyor ama min. 4 gune hafifleyip geciyor canim