Yektaaa Mrb anneler 💕 32+3 günlük hamileyim bebegim Doğum pozisyonunda ve çok solda yan yatarken sanki bacaklarımın arasında oynuyor ve çok huzursuz oluyorum onu sıkıştırıyorum gibi hissediyorum ayni durumu yaşayanlar var mı? Buarada ilk postum 😀
Gulay123 Yektaaa benimde oluyordu bacaklarımı karnıma çektiğimde hareketleriyle bacağıma değiyor sonra hemen düzeltiyordum😂
OmurDerman Yektaaa 36. Haftaya giriyorum bebek solda, sola yatmam gerekiyor ben de sıkıştırdığımı hissediyorum bazen 😟
Flzz Yektaaa doktora bi sormak lazım benimkide sağda yan yatarken üstüne yatıyomuşum gibi hissediyorm 🙈
Srfn11 Yektaaa Doktorum sag sol sirt ustu surekli olmadikca yatabilirsin ddi ben 28. Haftadayim bnmde oluyor sol sag yatinca kasiklarima vuruyor ama sksmazmis o rahatca oynayabiliomis yani orda
Yektaaa OmurDerman 1 hafta sonra kontrolüm var dr a sorucam yazarım gerçi 5 aylık ken de başka bir dr a sordum daha küçücuk dedi güldü ama baya rahatsız edici bazen aman diyorum o orda koruması var yatıyorum ama 2 dk sonra tekrar değişiyorum pozisyonumu 😀
SevgibiR Flzz bnmde dün gece sola kaçmış bebek solda şişti yattım ezildi 😲 sağa döndüm geri bazen çok sola gidiyor belli ediyor o zaman yatmiyorm kendim de rahatsız oluyorum batiyo