Beyzaaaa037392 Selam kizlar Transferimde malesef olumsuz sonuclandi. Bu ay ovulasyon testi denemek istiyorum, olumsuz veya tecrubesi olan varmi? Amh düsuk bende 0.70 yasimda 27
tatlibiri Beyzaaaa037392 bilmiyorum ama neden olumsuz oldu ve nerde yaptırdınız merak ettim yaşım 30 amh düşük bende tüp bebek düşünüyorum merak ettim
gebeyimgebesin Beyzaaaa037392 ben 0.76 amh ile letu ve ovitrelle ile hamile kaldım canım bana da tüp bebek demişlerdi hiç umudum yoktu ikinci denemede hamile kaldım çok şükür. Ovülasyon testü değil de doktor takibinde yumurta takibiyle deneyebilirsin
Tortilla Beyzaaaa037392 yas 36 amh 0.05 le doğal kaldm stres yapma saglıklı beslen yumurtaları güçlendir
eminaas Beyzaaaa037392 bir yakınım amh değeri düşüktü hatta evlenmeden dr hemen çocuğun olmaz falan demiş sağlıklı beslendı avakado ,köy yumurtası, kuru yemişler falan tüp bebek yapacağı ay hamile kaldı bide dediki amh yükseldi ne kadar doğru bilmiyorum
ertugrulu tatlibiri merhaba canım bnimde yaşım otuz amh düşük hiç hamile kalamadım nerede yaptırıcaksın
Beyzaaaa037392 tatlibiri Henüz neden bilmiyoruz malesef. Yurtdisinda yasadigim icin yurtdisinda yaptirdim
herseyguzelolacak6 tatlibiri merhaba Amh ınız kaç acaba ? Bende 3.5 senedir kalamadım benim çok düşük
herseyguzelolacak6 gebeyimgebesin ovulasyonla olur cnm 0,1 ile bile kalan oluyor ovulasyonla. Dene sen muhakkak senin Amh ın çok düşük değil benim 003 olmasına rahmen ben bile deniyorum
mafas Beyzaaaa037392 Merhaba daha genç olduğunuz için amh düşüklüğü pek te bi sorun çıkarmaz önemli olan yumurtanızın kalitesidir . Hayıt suyu yumurta kalitesini arttırır çakşır suyu da sperm kalitesini. İmkanınız varsa bunlardan birer şişe alıp kullanın . Ovulasyon testleri ile takip ederseniz daha da güzel olacaktır . İnşallah en kısa sürede bir evlat nasip etsin rabbim .
anee234 Beyzaaaa037392 benimkide böyleydi amh düşüktü ben 26 yaşındayım ovulyason takipi yaptım 2 ay hamile kaldım ama vitaminler ve metil folat kullandım 3 ay devamıda
herseyguzelolacak6 tatlibiri Fsh ınız iyi mi ne kadar süredir gebelik oluşmadı acaba ? Bir de kaç yumurta görülüyor ultrasonda ? Benimde Amh ım düşük sizinkinden çok çok daha düşük 3.5 senedir uğraşıyorum
tatlibiri herseyguzelolacak6 diğerleri iyi hormonlar vs herşey 5 yıldır oluşmadı canım şuan tüp bebek hazırlığındayım
herseyguzelolacak6 tatlibiri rahilm filmi çekilmiştir demi cnm. Esinde sperm problemi yoksa 5 yıl uzun bi süre Amh ın da aşırı düşük değil şu ana kadar olması lazımdı aslında belki tutunmayla ilgili sorun olmuştur tüp bebekte tutar ve gebe kalırsın inanıyorum Allahın izniyle cnm. Ben 3.5 sene oldu gebe kalamayalı ama benim rahim filmi de çekilmedi bi çocuğum var diye bi de benimki aşırı düşük 003-001 çıktı iki ayrı testte ondan olmadı muhtemelen ve Fsh de yüksek
auroraa92 0.6 amh ile denediğim ay hamile kaldım. Amh belirlemez gebeliği. Yumurtanız varsa sorun spermle kavuşamamasında veya rahim kalınlığınızda
herseyguzelolacak6 tatlibiri cnm 2 kere denedim tüp bebek malesef olmuyor rezervim çok düşük olduğu için yumurtalar gelişmedi tedavim iptal oldu 2 tane yumurta vardı ikiside büyümedi bi daha denedim yine aynısı oldu en son doktor daha denemeni önermem dedi gönderdi malesef biraz baştan savdı. Biraz doktor fobisi oluştu 1 senedir bi yere gitmiyorum muayene dahi olmuyorum ankarsdaym keşke işler yolunda gitsede deneyebilsem tüp bebek 3.5 sene oldu çünkü doğalda olmuyor