Yusufunannesi_ Kızlar İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrasonu uygun fiyata yaptırabileceğin hiç mi bir yer yok ya bayan doktora çoğu hastanede bayan yok olsa ne olur nereye sorsam fiyat 500-800 arası 🤔
QuenMom Yusufunannesi_ Canım üsküdar yakınsa sana ben Üsküdarda yaptoracağım fiyatı baya uygun geldi bana 250 TL.
Miraykaraoglu Cerrahpaşada prof doktor ali benian isimli doktor detayli ultrasonu yapmaktadır. Fiyatı 150 tl dir. Cerrahpaşa tıp fakültesinin kendi internet sitesinden randevu alabilirsin. Randevular akşam saat 20:00 dan sonra yenilenmektedir. Ben yaptırdım memnun kaldım.
Yasmus55 Miraykaraoglu Merhaba! Nasıl randevü alabiliyoruz ben alamadım telden netten nasıl aldınız yardımcı olurmusunz lütfen
QuenMom Hmmm anladım canım. Valla bende 450 ye anlaşmıştım sonra bu doktoru buldum 250 TL buna karar verdim. Görüntüleme merkezlerine sor bi istersen oralarda uygun oluyormuş 350-370 civarı.
Nisaninannesi Abooo sizin oralar çok pahalıymış ben kutahyadayim ozel hastaneye cuma gününe randevu aldım 170 tl ye
Miraykaraoglu Yasmus55 http://cerrahpasa.istanbulc.edu.tr/tr/_ Adresinden online randevu bölümünden ali beye randevu alabilirsiniz.akşam 20:00 dan sonra randevu saatleri yenilenmektedir.
Miraykaraoglu GulsahU memnun kaldık bebek ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi kafamıza takılan sorularıda sorduk ali beye
Yasemin123 Miraykaraoglu Merhaba; Cerrahpaşa Ali bey ultrasonu renklimi ve çıktı cd veriyorlarmı..Teşekkürler
Miraykaraoglu Yasemin123 evet renkli ultrason cd vermiyor ama bir sürü ultrason resmi veriyor. Kadın doğum uzmanına göstermemiz içinde tüm bilgileri forma yazıp dolduruyor.