yildizayaz1998 Kırklarelinde oturuyorum ama burdaki doktorları beğenmediğim için edirneye gidiyorum özel trakya hastahanesi asuman inal giden var mı aranızda Daha doğrusu mersinde yaşıyorum eşimin işinden dolayı geldik 🥰
damlasv yildizayaz1998 Edirne merkezde yaşıyorum burada olan her doktora gittim 6 aylık hamileyim Asuman hanım acil durumlarda hiçbir şey yapamıyor özel kliniğe Aydın Kayaya gidiyorum Asuman hanım kendi önermişti benden daha bilgili diye çok daha memnunum
Dfnmhmtylmz Neden çok Dr değiştirdiniz özel değilse çünkü her Dr un alanları farklı olabiliyor yanlış yapmaktansa başka Dr önermesi bu durumda siİn için daha iyi olmuş
damlasv Dfnmhmtylmz güvenebileceğim bir doktor bulana kadar tüm doktorları gezdim profesöründen uzmanına doğum konusunda güvenmem zaman aldı diyelim Edirne’nin diğer doktorları çok bilgisiz maalesef Asuman hanımın bana kendin aydına git demesinin sebebi yine bilgisizliği
Dfnmhmtylmz Cenk sayında iyidir onu da tercih edebilirsiniz.bir problem olmadığı sürece sanırım değiştirmem ben tercih meselesi şimdilik Asuman hanımda devam …
Dfnmhmtylmz Bu ikinci gebeliğim ilkinde Ünal erendeydim oda iyidir ama fazla para tuzağı özele geçtiğinden beri