kumsalyildirim EceBayram 1 senedir olmadı hamilelik. Rahim filmini dün çektirdim bakalım bize de şans getirecek mi. Ovulasyon testi de kullanacağım bu ay nasip artık.
mucibu kumsalyildirim 10 ay oldu canım bende pco görünümü, prolaktin gibi başka etkenlerde var maalesef
neznaz787gmailcom kumsalyildirim bende rahim filmi işte siviyla birlikte sonrasi 1 aya yakin hemen hamile kaldım çok büyük faydası var valla 🤗
mdc0860 kumsalyildirim benim rahim filmine baglı mı bilmiyorum ama filmden sonraki 4. Regl beklentimde öğrenmiş oldum
EceBayram mdc0860 tıkalıysa açıyor diyorlar ama bir problem yoksada yolları azda olsa genişlettigi için daha hızlı kalınıyor demişti bana o zaman ordaki işlemi yapan doktor
EceBayram mucibu evet etkileyebilir oda ama sen moralini bozma rabbim büyük tez zamanda güzel haberlerini aldırsın inşallah 💗
kucumen kumsalyildirim ben de rahim filmi çektirdim yanlış hatırlamıyorsam ya o ay yada 2 ayında gebe kaldığımı öğrendim
tsknbbk esavas27 üç gün önce Şişli echomarda anestezisiz on bin çektirdim anesteziye hiç gerek yokk bence