mimozakahvecisi ikraylin34 benim de perşembe günü sabah 9.30da sağlık ocağında 1000 geldi dün akşam da özelde saat 21:00 de verdim 1350 çıktı normal mi
aysct ikraylin34 mimozakahvecisi İkinizinki de normal artmış ama tam 48 saat arayla aynı yerde kan vermek daha sağlıklı sonuç verir
Busranur_mnts ikraylin34 48 saate en az yüzde 60 artış derler şuanlık iyi gibi yine aynı saate 2 gün arayla tabip yapın sağlıkla büyüsün
kbrakaba Merhaba benim cumartesi batam 2.10 du pazartesi 8.67 oldu Cuma sabah işte 60.5 oldu Kasım ayında bir tane kimyasal gebelik geçirdim ve şu an açıkçası korkuyorum sizce yükseliş nasıl doktor istediğim gibi yükselmemiş dedi
Nedbur Zynpq Adet sancısından bi tık daha ağrılı geçti benim zaten gebelik öğrendiğimden düşük olana kadar karnım ağrıdı sürekli sizin ağrınız var mı
ikraylin34 Zynpq bitanem benimde ilk 32 ydi sonra 45 oldu sonra 75,22 çıktı duzeldi bugün de verilen bugün verdiğim Sonuç herseyi açıklayacak sana çok dua edeceğim lütfen sende bana et içini ferah tut yeni oldukları için yavaş yükseliyorlar
Zynpq Nedbur geçen ayki değerleriniz nasıldı sanırım bu ay da hamilesiniz Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🤲
Nedbur Zynpq Amin inşallah Geçen ay 22 ile öğrendim hiç yükselmedi düştü zaten 4. Gün kanamam başladı
Nedbur Zynpq Güzel düşünün inşallah güzel olsun bazen birden yükselişe geçiyor umarım öyle olur bende çok korkuyorum düşerse diye