ZhrSn Adkut kan testi yaptır iki gün sonra tekrar yaptır iki kat artış oluyor mu diye. Ben ilk iğnemi vurulduğumda senin gibi çizgiyi gördüm kan testim yüksek çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdığımda 2 kattan az artış gösterdi iki gün daha sonra yaptırdığımda değer hemen düştü bu da iğnenin vermiş olduğu kimsayal gebelikmiş. O yüzden kandan takip et ya da istersen adetine 8 gün var demiştin biraz daha bekle
ZhrSn Zmrtbdk iğneyi de adetinizin 13-14. Günü gibi vurulur iğneden sonrada 14-15 gün beklenir adet olmak için zaten bir ovulasyon süresinde 28 ile 30 gün arasıdır normal yumurtlama dönemi geçirenler için yani iğneyi vurulduktan sonraya göre adet hesaplanmaz direkt adet tarihine göre bakılır
Zmrtbdk ZhrSn Benim doktorlarım hep çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra olursun dediler ve benim normal adet tarihimden de her zaman sapmalar oldu tedavi olduğum aylarda.Ama kafam hiç karışmadı..Çok enteresan...
Hilossss Adkut kan vermelisin canim var gibi benimde bu şekildeydi insallah vardır yoksa da Allah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
denizers Adkut canım 12.günü ya da 14.günü yapmanı öneririrm, aşılama yaptırdığım zaman benim de 10.gün böyle cıktı, ikimgun sonra yine kuzum ,inşallah vardır bebişin canim
denizers denizers zaten 12.gununyaptirin diye öneriyorlar aşılama sonrası, olası ihtimallere karşı canim
Candannss Sinemkarayakar aynen canım normal test yaptı cikti saniyorlar catlatma ignesi olduğunun Farkinda degil kimse 🙉
Deletedmom344 Candannss Vallahi çok tuhaflar tam okumadan anlamadan umut veriyorlar sonradan üzülüyor insan:(
DilekY Adkut benim bu testte ilk seferde hiç çıkmamıştı bu kadar bile yoktu :) belirtiler çok yoğun olduğu için kan testi yaptırdım 133 çıktı. Kesinlikle kan testi yaptırın bence zaten hamilesiniz hayırlı olsun :)