hacereflin mutsuz1 ama bilmediğim için soruyorum yerleşme kanaması dedikleri ilişkiden bi kaç saat sonra olabilir mi
mutsuz1 hacereflin hayır ilişkiden bi kaç. Saat sonra olmaz daha önceki ilişkiden olur ama aynı gün olmaz, adete 4.3.5 gün kala olabilir canım, yumurtalama gününden hesapla,kaç DPO şuan?
hacereflin mutsuz1 yani bilmiyorum ki bu konularda pek bilgim yoktur 6 aylık evliyim ama geçen aydan gebe kalmayı istedim ama olmadı adetimin biteli 1 hafta olacak ama daha öncelerde hiç böyle lekelenmedim mesela geçenlerde de lekelenme olmuştu ve şimdi de olmuş
mutsuz1 hacereflin adet olmadıysan hamilesindir canım, sadece lekelenme gelmiş diyorsun, bence hemen hastaneye git.
hacereflin mutsuz1 yok aşkım oldum geçen ay bu ay daha var adet olmama ilişkiden sonra lekelenme oldu yani daha önce ilişkiye girdiğimizde böyle olmuyordu hani bu lekelenme ne onu merak ettim açıkçası
mutsuz1 hacereflin bende yeni duydum ilişkiden sonra lekelenmeyi. İnşallah hayırsız bişey değildir. Yapay zekaya sordun mu peki.
hacereflin mutsuz1 sordum da yerleşme kanaması değilmiş dediğin gibi, ama yumurtlama dönemiymiş hani o tarihler hamilelik süreci için iyi bi zamanlamaymış
hacereflin mutsuz1 canım ya ben ilişkimde ilk defa yerleşme kanaması yaşadım testte yaptım ama negatif çıktı markası duratest ti niye böyle oldu bilmiyorum da normal mi sizce negatif çıkması
mrmother  kızlar adetim 1 gün gecikti sizce bir şey var mı ben silik görüyorum çizgiyi ama
mutsuz1 hacereflin aa evet bazı kadınlarda yumurtlama döneminde kanama oluyor. Nedenini bilmiyorum ama