42havvanur btun aslinda tesadufen yaptim ben umudum yoktu. Zayiflama cayi kullaniyordum 12 gunluk olarak o bitti yeniden almam icin test yapmam lazimdi bi yaptim cizgi var ben sok 😁😁😁
42havvanur znnnr bizim burda aktar var ondan aliyordum sabah kahvaltidan once cayini iciyordum aksam yemekten once hapini iciyordum 12 gunde 4 kilo gitmisti ne guzel zayifladim bekarlik kiloma düştüm derken hayat sasirtir bazeeenn dirimdirim 😁😁😁😁😁
42havvanur znnnr soyle diyim 6 haftada 2 kilo alabiliyorum. Her kontrole gittigimde 2 kilo olarak artiyor 😁
Meral_63 cansukccc bacım Perşembe günü kahverengi lekelenme yaşadım ben cumartesi günü adet günümdu ama olmadım test yaptım bugün çıkmadı acaba beklim
ozlemozdemir09 btun bende az önce yaptim şey soracagim normal gebelik testi ile erken gebelik testi ile arasındaki fark ne yaaaa
btun ozlemozdemir09 normal reglin geçince yapılıyor erken gebelik testi 5 gün önceye kadar sonuç veriyor
mrvrm ozlemozdemir09 erken gebelik testi daha hassas olduğu için daha küçük değerlerde de yakalayabiliyor. Reglden 5-6 gün önce öğrenenler oluyor eğer erken tutunma olmuşsa 😊
ozlemozdemir09 mrvrm avox testinden olur mu ki ben normal test yaptım, Sizin önerebileceğiniz test var mı
mrvrm ozlemozdemir09 erken gebelik için awox iyi. Normal kaset test için de laboquick. İkisini de internetten alıyordum ben. Eczaneden bulamıyordum hiç
ezgickm btun ay benim hele 12 gün vsr bugün ama ilişki reglden hemen ertesi günü olduğu için varsa çıkarrr yaaaa diyerek yaptım days doctor marka benimki seninki hangi marka canımm silik de var sendede 🤣🥰
btun ezgickm benim regl bitti ertesi gün de oldu 20-24-28-29 şubat oldu 2 Nisan oldu bu sabah yaptım 8 gün var
btun ezgickm seninki daha belirgin çıkmış ama o marka hem pahalı hem daha iyi ben 100 tl almıştım duratest benimki